Всичко беше спокойно в парламента, но Корнелия Нинова Корнелия Нинова

...
Всичко беше спокойно в парламента, но Корнелия Нинова Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Цветанов: Нямаме никакви притеснения да се гледа оставката на Главчев

Всичко беше умерено в Народното събрание, само че Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила стартира с обидни квалификации. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в утринния блок на Нова тв. По думите му това не е обикновено държание за пленарна зала. Може би и господин Главчев има лимит на нервната система, съобщи още Цветанов.

Призовахме Българска социалистическа партия да подадат искане за анулация на тези санкции и да продължим да работим, заяви още Цветанов. Тази обстановка дискутирахме на председателския съвет, с цел да понижим напрежението. По думите му обаче обстановката в пленарна зала е била предизвикана съзнателно от Българска социалистическа партия.

Когато нямаш правни причини за отстояване на позоции, които си зявил обществено, ти минаваш на персоналните нападки. Кутев се държа нападателно във вашето студио, а беше тук за 15 минути, а вие представятели си цялостен парламентарен ден, уточни Цветанов.

Нямаме никакви терзания да се гледа оставката на господин Главчев в пленарна зала, съобщи Цветанов.

Само преди дни протегнах ръка, с цел да работим дружно. Един естествен човек ще одобри подадената ръка и ще съобщи, че ще работим дружно, само че ще отстояваме кардиналните си позиции, разяснява още той.

Той разяснява и брюкселския отчет за България, който през вчерашния ден беше оповестен от Европейска комисия.

2017 година от май месец стабилността докара до продължение на промените и за първи път няма нова рекомендация, сподели Цветанов. Отчетено е позитивно, че има антикорупционно законодателство, което е признато на първо четене в българския парламент, добави той.

След 2012 година това е вторият позитивен докат, по думите му. При политическата ситуция при започване на година и служебния кабинет, не сме имали очакване да падне мониторинга. Законодателството, което ще бъде признато, ще даде позитивни резултати, сподели Цветанов.

По думите му най-важното е да не си разрушавам страната, а сега опозоцията желае това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР