Всичките шест главни герои имат емблематични цитати през всичките десет

...
Всичките шест главни герои имат емблематични цитати през всичките десет
Коментари Харесай

“Дебел съм, но ако спра да ям, ще съжалявам“: Най-запомнящите се цитати на Чандлър Бинг

Всичките шест основни герои имат емблематични цитати през всичките 10 сезона на " Приятели ". Но евентуално никой в сериала няма толкоз доста цитати, колкото Чандлър Бинг -изигран отМатю Пери. Колкото и глупави цитати на Джоуи, емблематични реплики наРейчъл и прочувствени възклицания наРос да има, изявленията на Чандлър не могат да бъдат съпоставени с нищо друго.
Разбира се, Чандлър освен се майтапи, той има някои в действителност красиви реплики, които са също толкоз запаметяващи се: " Преглъщаме възприятията си, даже това да значи, че ще бъдем нещастни вечно. Звучи добре? ".
Въпреки това за генерации напред най-хубавите цитати на Чандлър ще бъдат известни най-много като неговите реплики, които провокират смях и дефинират ролята му в сериала, пишатScreen Rant.

Няколко разнообразни цитата обобщават героите от " Приятели ", в това число Чандлър, само че тази имитация, казана на Рейчъл, може би приказва за неговия облик най-добре. Чандлър по принцип ненавижда сериозните обществени контакти, като непрекъснато изпитва предпочитание да се майтапи, което признава и тук.

Още един съвършен образец за това, че Чандлър е искрено почтен за това кой е. Освен това множеството от нас могат да се сравнят с Чандлър, което прави тази имитация още по-забавна.

Често в " Приятели " Чандлър попада в комплицирани обстановки поради смешки или мнения, които прави, поставяйки се в неловки обстановки, в които постоянно употребява хумора като предпазен механизъм. Това е евентуално най-известният образец.

След като Моника стартира да разпитва Чандлър за какво счита, че тя няма да се омъжи до четиридесетгодишна възраст - иронично, като се имат поради участващите герои - той се изнервя и " удря " с този откъс, изстрелвайки се и зад стола, на който седи. Това е фантастична композиция от физическа и словесна комедия, която съумява да го избави отМоника.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР