Всичките опорки, че едва ли не България щяла да влиза

...
Всичките опорки, че едва ли не България щяла да влиза
Коментари Харесай

Петков от инспекцията: Фалшиви новини са, че България влиза във война. Не вярвайте на глупости!

Всичките опорки, че надали не България щяла да влиза във война с Украйна са безусловно подправени вести. Не вярвайте на сходни нелепости. Чух, че вчерашните акции били свързани с това - това е цялостна нелепост. Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред Българска национална телевизия.

Каза още, че никой не е желал нищо от нас. За срещата с министъра на защитата на Съединени американски щати съобщи, че чака съгласуваност в общата защита на НАТО по източния фланг.

" Очаквам да има още по-добра съгласуваност сред българското държавно управление и НАТО, в това число и американското държавно управление. Тази съгласуваност би трябвало да стане по-интензивна поради войната в Украйна. Подкрепяме напълно Украйна, приказваме в един глас с Европейски Съюз ", сподели Петков.

Заяви, че ще се дискутира, че тактиката на НАТО би трябвало да е координирана, цялостна и единна.

Петков инспектира построяването на интерконтектора Гърция - България в региона на Стара Загора. По думите му до юни цялото строителство ще бъде приключено.

В последните три месеца се направи повече за гръцката връзка - единствената действителна диверсификация за газа за момента, в сравнение с в последната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР