Всичките ми медийни изяви след атентата срещу са съгласувани изцяло

...
Всичките ми медийни изяви след атентата срещу са съгласувани изцяло
Коментари Харесай

Ясен Тодоров разкри: Медийните ми изяви след атентата бяха съгласувани със Сарафов

" Всичките ми медийни изяви след атентата против са съгласувани напълно с Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. ", разкри  пред Българска национална телевизия в " Денят стартира " зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров.
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против основния прокурор Иван Гешев и желаната му оставка 198
" Медийните ми изяви на 2 и 3 май са напълно съгласувани с пресцентъра на Министерство на вътрешните работи и самия Борислав Сарафов, като дори той съобщи на останалите зам.-директори и представителя на националното разследване, че от един миг нататък единствено аз ще споделям с медиите ".

Той съобщи, че само е удостоверил казаното от Сарафов в деня на случая - че взривното устройство е направено, с цел да убива хора. Потвърди и за наличието на израелския специалист.

" Израелският експерт, който беше на местопроизестието за малко време изложи мнението си и аз му вярвам. Пред вас споделям, че в случай че експертизата откри друго, ще си подам оставката. Според мнението на този човек е употребен някакъв тип гърмеж за военни цели, изстрелва осколки с огромна скорост и огромен шокиращ резултат ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР