Всички зулуми у нас през последните 32 години стават на

...
Всички зулуми у нас през последните 32 години стават на
Коментари Харесай

Ще изпълзи ли закулисието след вота?

Всички зулуми у нас през последните 32 години стават на мрачно. Като нищо задкулисието е задействало познатите политически влъхви и въжеиграчи. Почти уверен съм че формулата е властта да яхнат първия, третия и петия. Като им видите резултатите, това ще е новата коалиция 8:5:3.

Защо ще взе участие ГЕРБ, ще е обидно към всички вас да изяснявам. Едноличен търговец Корнелия Нинова, каквото е дефакто юридическото лице на столетницата, ще каже – 12 години стояхте гладни. Ето, аз ви извадих хляба. Това ще е превъзходен метод да отбие и всевъзможни напъни да й желаят оставката.

Движение за права и свободи? Ами ще кажат по какъв начин новото държавно управление ще извършва тяхната стратегия за ускорено догонващо развиване. Премиер? Името му няма значение. Може и да е Орешарски. И всичко ще бъде обгърнато с мантрата за национално отговорно държание. А в действителност, залогът са тези 50 милиарда.

А че това ще е класическа форма на замяна на националния избор? Дреме им. Тъй че отговорът на въпроса в заглавието е – по-скоро ДА...

Владимир Танев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР