Всички зодии са свързани с определени символи. Те имат определени

...
Всички зодии са свързани с определени символи. Те имат определени
Коментари Харесай

Коя държава ви подхожда според вашата зодия?

Всички зодии са свързани с избрани знаци. Те имат избрани животни, растения, детайли или цветове. Опознайте страната на вашата зодия и вижте какво споделя тя за вас.

Вижте още:

Коя страна ви подхожда съгласно вашата зодия?

Астролозите считат, че всяка страна в света има собствен зодиакален знак. Същото е и с хората – всички сме съобразени с избрани места по света. Нашата зодия демонстрира къде би трябвало да живеем.

Коя е вашата страна съгласно астрологията?
Проверете коя страна дава отговор на вашите личностни черти:

Овен

Овните ценят спонтанността и заниманието. Той може да се радва на живота на всяка възраст. На остарели години, вместо да седи през целия ден в креслото, избира да танцува на улицата. Страната му е Испания.

Телец

Телецът цени простите удоволствия. Най-важните неща за него са фамилията, положителната храна и приятната атмосфера вкъщи. Когато обича, той дава на колегата си пристрастеност и възприятие за сигурност. Той е доста предан. Неговата страна е Италия.

Близнаци

Близнаците избират свободен метод на живот. Те не извършват ничии команди и подценяват признатите правила. Безгрижието е второто им име. Те също нямат нищо срещу свободните синдикати. Тяхната страна е Франция.

Рак

Ракът е благ по природа. Той може да бъде извънредно гостолюбив, угодлив и самопожертвователен. Той обаче злоупотребява с думата „ скърбя “. Неговата страна е Канада.

Лъв

Лъвът се характеризира с огромна неприкритост. Той е търпелив по природа и има вяра, че светът би трябвало да бъде приятелско място за всеки от нас. Различията сред хората не го тормозят. Той се въодушевява от всички култури. Страната му е Съединени американски щати.

Дева

Девата цени реда и положителната организация. Някои хора я намират за прекомерно твърда, само че това е единствено външен тип. Тя цени свежото, новаторско мислене и обича да изследва света. Нейната страна е Германия.

Везни

Мексико се свързва със зодия Везни. Те не обичат да се усещат депресирани и обичат цветовете. Изкуството заема значимо място в техния живот. Те са благи и сърдечни, само че под въздействие на страстите може да покажат и своята непредсказуемост.

Скорпион

Скорпионът се тревожи доста и постоянно се усеща заплашен по някакъв метод. Работи доста и се жертва за другите. Лесно не помни какво е положително за него. Неговата страна е Полша.

Вижте още:

Стрелец

Стрелецът е оптимист. Той може да направи живота си прелестен без никакви старания. Дори и през най-депресиращите месеци от годината, той в никакъв случай не губи положителния си дух и знае по какъв начин да се грижи за личното си благоденствие. Хората се усещат ужасно към него. Неговата страна е Дания.

Козирог

Зодия Козирог е работлив и спретнат, обича да съблюдава избрани правила в живота. Отличава се с изключителна просветеност и доста хора го възприемат като перфекционист. Всъщност обаче той е човек с чудесно възприятие за комизъм. Неговата страна е Швейцария.

Водолей

Водолеите ценят свободата на първо място. Небрежният метод на живот, положителното развлечение и близостта до мистериозната джунгла са рецепта за благополучие за него. Доколкото е допустимо от досадна работа и скучни отговорности. Неговата страна е Бразилия.

Риби

Рибите са привързани, отзивчиви и открити. Животът им постоянно наподобява на безпорядък – елементарно не помнят за всичко, губят се в проектите си, трансформират мнението си по даден въпрос от ден дневно. Въпреки това всички ги обичат и никой не им се сърди. Страната на рибите е Турция.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР