Всички зодии са свързани с определени символи. Те имат определени

...
Всички зодии са свързани с определени символи. Те имат определени
Коментари Харесай

Зодии и храни, свързани с тях. Вижте какво е вашето ястие

Всички зодии са свързани с избрани знаци. Те имат избрани животни, растения, детайли, цветове или страни. Запознайте се със знака си и вижте какво споделя за вас.

Зодии и храни, свързани с тях

Според астролозите всички храни, които ядем, са свързани с избрани черти на характера. Разберете коя храна дава отговор най-добре на вашата зодия и какво споделя тя за вашата персона.

Каква е вашата храна съгласно астрологията? Зодиите и техните ястия
Проверете кое ядене дава отговор на вашите присъщи черти:

Овен

Овенът има мощна персона и не оставя никого да бъде апатичен. Съчетава се с ядене с присъщ усет и мирис. Неговото ядене е пикантно индийско къри.

Телец

Телец е зодиакалния знак, към който е причислена Италия. Той цени простотата и избира ястия от малко съставки, само че с положително качество. Ястието на зодия Телец е, несъмнено, пица.

Близнаци

Близнаците са зодия, която обича разнообразието. Определено избира закуски пред паница с едно ядене. Неговото ядене е ръб от мезета – френски сирена с франзела или италиански антипасти.

Рак

Ракът избира топли домашни супи. Харесва фамилната атмосфера и на драго сърце готви за обичаните си хора. Той може да накара всичките си посетители да се почувстват добре пристигнали.

Лъв

Лъвът е разговорлив и открит. Обича да се среща с другари в града. С любознание той опознава кухни от цялостен ​​свят и си показва далечни пътешествия. Ястието му е пад тай.

Дева

Девата в никакъв случай не се пробва да притегли вниманието към себе си, само че все пак надали някой може да мине без това. Толкова я харесват всички, че постоянно и на всички места има място за нея. Нейното ядене са пролетни рулца.

Везни

Везните могат да бъдат нежни и положителни, само че когато желаят да се развихрят, нямат равни. Тяхното ядене е такос – от време на време леко, с доста вкусно гуакамоле, а от време на време с люта чушка.

Скорпион

Скорпионът е зодия, чийто рожден ден е през ноември. Ястието му е печено пиле, гъска или пуйка.

Стрелец

Стрелец кара всички да се усещат по-добре единствено като са там. Той е всеобщо харесван и никой не може да скучае с него. Неговото ядене са спагети.

Козирог

Козирогът като никой различен може да съчетае простотата с елегантността. Умее да бъде толерантен и се оправя добре с всички ежедневни провокации. Хората го правят оценка, тъй като им дава възприятие за сигурност и мотивация за деяние. Неговото ядене е рамен.

Водолей

Водолеят е занаятчия в съставянето на здравословни ястия. Никой няма толкоз съвършено чувство за хранене, съобразено с потребностите на тялото. Неговото ядене е салата с шрот и екстри, които се сортират самостоятелно съгласно желанията на Водолея.

Риби

Рибите постоянно знаят по какъв начин да развеселят хората. В тяхно наличие те се усещат признати тъкмо такива, каквито са. Те не помнят всичко, което ги е тормозило и стартират още веднъж да се радват на живота. Основното ядене на зодия Риби са бургерите.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР