Всички зодии имат своите силни страни. Интелигентността е едно от

...
Всички зодии имат своите силни страни. Интелигентността е едно от
Коментари Харесай

Най-интелигентните знаци на зодиака

Всички зодии имат своите мощни страни. Интелигентността е едно от тези качества, за които мнозина жадуват. Трудно е обаче да го съпоставим при другите хора. Всеки има набор от неповторими гении, които могат доста да повлияят на интелектуалните качества.

Докато всеки от знаците на зодиака има огромни преимущества, три знака на зодиака се отличават с изключителна просветеност. Те имат необикновен капацитет и са в положение да реализират на практика всяка цел, която изберат за себе си.

Най-интелигентните знаци на зодиака

Най-интелигентните зодии без подозрение са Водолей и Скорпион. Интересното е, че съгласно някои астролози и двата знака имат сходно равнище на просветеност. Въпреки това има съществени разлики сред двете зодии.

Хората, родени под знака на Водолей, имат най-високо равнище на аналитична просветеност, измерена посредством когнитивни качества и коефициент на просветеност (IQ). От своя страна интелигентността на Скорпионите се основава на прозорливост и просветеност, с помощта на които те могат по-реалистично да оценят нещата като цяло.

1. Водолей

Зодиакалният знак  Водолей обича технологиите и необятно разбираемия напредък. Освен това той чете доста книги и непрестанно уголемява знанията си. Така той има насочна точка за развиване на личните си хрумвания.

Най-важното начинание на Водолея е да открие универсалната истина. Той в никакъв случай не приема нищо на сляпо. Ако някой каже, че нещо е правилно, това не е доказателство за Водолей. Той би трябвало самичък да ревизира всичко. Само тогава той ще може да се убеди в една концепция.

Преди всичко обаче Водолеят е самостоятелен и автентичен. Със сигурност в никакъв случай няма да последва тълпата. Напротив. Той ще направи това, за което никой различен не би и помислил. Благодарение на извънредно изобретателния си разум, Водолеят може да бъде сполучлив във всяка област.

2. Скорпион

Удивителните умствени качества на Скорпион му дават способността да възприема и схваща информация, скрита за множеството хора. Това го прави човек, който знае секрети, чието знание може да направи човек извънредно рисков. Нищо чудно, че Скорпионът плаши някои хора.

Освен това зодия Скорпион има мощно развита вътрешен глас, което го прави още по-проницателен. Човек може да рискува да каже, че няма нищо, което Скорпионът не може да види. Дори и най-скритите планове не са предизвикателство за него.

Струва си да се означи, че Скорпионът е доста тайнствен знак. Много хора не съумяват да разпознаят същинските му умения и той постоянно е подценяван. Това е огромна неточност.

3. Дева

Девата, може да се каже, съществува, с цел да прави проучвания. Той е характерен академик, който обича да проучва данни и обстоятелства и да сформира статистически систематизирания. Зодия Дева търси скрити модели и аномалии. От тях си прави заключения, с помощта на които реализира огромни триумфи.

Част това, което прави Девата толкоз образован човек, са нейните организационни качества. Изглежда малко по този начин, като че ли тя има голяма база данни в главата си, където всичко е категоризирано и маркирано. Зодия Дева може да получи достъп до паметта си когато и да е и да извлече информацията, от която просто се нуждае.

Девата постоянно е гладна за познания, тъй че естествено се трансформира в човек, при който всеки на драго сърце ще отиде за съвет. В доста случаи Девата се трансформира в просто незаместим човек за хората към него.

4. Близнаци

Начинът, по който зодия Близнаци се държат, ги прави да наподобяват доста интелигентни. Те са непрекъснато в придвижване и се заобикалят с хора. Те приказват, флиртуват и трансформират мнението си доста постоянно и бързо. Така те основават усещането на хора със междинен разсъдък. Истината обаче е, че мозъкът им работи с голяма скорост.

Понякога безспорната скорост, с която Близнаците мислят, може да ги трансформира в гении. Тогава те изпреварват другите знаци на зодиака – даже тези, които са по-добре оборудвани от позиция на интелекта.

5. Везни

Везните са доста образован човек. Въпреки това тя се концентрира повече върху прочувственото благополучие на хората към нея. Той няма научни упоритости, нито се стреми да открие тайните на Вселената. Вероятно по тази причина тя не се счита за извънредно умна. Но това са единствено привидности. Хората зодия Везни имат огромен капацитет.

Когато Везните се усещат уверени в обкръжението си, те са подготвени да споделят познания и преценки, които може да приложат по на практика всеки въпрос. Правят го толкоз дискретно, че никой не ги възприема като човек, който се пробва да се изфука.

6. Стрелец

Стрелецът е неотклонен откривател, който обича да научава нови неща. Той е припрян да изследва света, като по този метод придобива скъп опит. Освен това той се интересува от толкоз доста тематики, че е мъчно да си представим някой по-запленен от придобиването на познания.

Зодия Стрелец, притежаващ ученолюбив и деятелен темперамент, постоянно би трябвало да знае от ден на ден и повече. Понякога той наподобява напряко лекомислен в напъните си да разшири кръгозора си. Противно на външния тип, Стрелецът се характеризира с огромна прозорливост. Нищо чудно, че доста откриватели са родени под този знак.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР