Всички зодиакални знаци имат уникални характеристики. С кои трябва да

...
Всички зодиакални знаци имат уникални характеристики. С кои трябва да
Коментари Харесай

Не ги ядосвайте! Ето най-избухливите зодии

Всички зодиакални знаци имат неповторими характерности. С кои би трябвало да се шегувате деликатно в тяхно наличие, тъй като одобряват всичко персонално? Астролозите дават своя отговор.

Хората, родени под тези знаци, могат да бъдат доста избухливи и сприхави. Дори неволна рецензия, забележка или наблюдаване в несъответствуващ миг могат да наранят възприятията им. В основата на всичките им недоволства е една фина сензитивност, написа " Тялото ".

Рак
Най-обидчивият знак. Родените под съзвездието Рак са раздразнителни и чувствителни. Това ги води до огромни премеждия от всяка неразбрана дума. Ракът не пропуща нищо и в случай че е афектиран, той стопира да приказва, до момента в който не получи пояснение.

Той може да се обиди, даже и да не сте възнамерявали да го засегнете. Обикновено Ракът страда безмълвно, само че от време на време може да даде отговор, и на собствен ред да обиди съперника си.

Риби
На второ място са Рибите. Хората, родени сред края на февруари и средата на март, са изключително податливи на рецензия и доста страдат от нея. С представителите на тази зодия би трябвало да внимавате и да претегляте всяка дума. Възмущението им постоянно се показва в сълзи: колкото повече са афектирани, толкоз повече рев.

В същото време те бързо простят, изключително когато има опрощение. Хората от този знак рядко минават в нахлуване, само че не се учудвайте, в случай че внезапно изчезнат от живота ви. Ако това се е случило – има за какво, спомнете си последната си рецензия към тях.

Скорпион

Скорпионът нормално реагира на рецензия с офанзива. За разлика от други, по-закачливи знаци на зодиака, Скорпионът не се отдръпва в себе си и не пролива сълзи на вятъра. Скорпионът минава в контраофанзива – той наскърбява и подлага на критика доста остро, даже минава граници.

Всъщност Скорпионът първо страда, а по-късно избухва и непредвидената му реакция може да ви обърка. Ако попаднете в борба със Скорпион, би трябвало да знаете, че той се е почувствал засегнат през вчерашния ден или завчера, или даже предходната седмица, само че той приказва за това в този момент. Затова потърсете повода за офанзивите му в предишното.

Лъв
Лъвът е раздразнителен знак, само че се бори да приема рецензии и даже се гордее, че пробва. Но в последна сметка реагира с офанзива. В кавгите Лъвът постоянно има последната дума. Какво да вършиме? Никога не спорете с обиди с Лъв, изключително в случай че той ви е безценен.

Възможна е градивна рецензия, само че обърнете внимание на методите – не го карайте да се усеща атакуван или да наранявате гордостта му. В противоположен случай той ще стане раздразним и раздразним и ще стартира да търси признателност другаде.

Овен
Реакцията на Овен към засегнатост нормално е импулсивна, той го прави инстинктивно. В случай на нахлуване той няма да облизва раните си, а ще реагира доста остро, за което ще съжалява в бъдеще.

Ако сте Овен, вашият съвет е да помислите деликатно и да броите до 10, преди да кажете нещо (дори и да сте доста ядосани и разочаровани). Е, в случай че се карате с някой, роден под знака на Овен, би трябвало да внимавате – не го обиждайте, другояче няма да ви е удобно в последвалата борба!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР