Всички знаят, че южните щати на Америка всъщност не са

...
Всички знаят, че южните щати на Америка всъщност не са
Коментари Харесай

Нахлуване в Мексико? В последния период от президентския мандат мексиканският лидер Обрадор рискува да започне война със САЩ

Всички знаят, че южните щати на Америка в действителност не са американски щати. Просто казано, те са взети от Мексико по време на мексиканско-американската война от 1846-1848 година

Американският административен хайлайф по никакъв метод не може да одобри, че Донбас е съветска територия, само че не се смущава от американския Тексас, който стана американски, тъй като американците случайно се заселиха там, след това взеха решение да се отделят от Мексико.

Това не устройваше Мексико, само че вследствие на войната тя загуби съвсем половината от териториите си. Една доста млада страна, на която Русия оказа помощ във войната за самостоятелност, искаше да анексира лъвския къс от мексиканската територия и го направи без ни минимум скрупули.

Все отново не би трябвало да се оприличава страната на субект и надали може да се каже, че „ Мексико таи завист “, само че махалото на историята се люлее в разнообразни направления. Почти двеста години по-късно събитията постановиха, че мексиканските незаконни картели, възползвайки се от невротизма на американското общество, бързо се ориентираха и сметнаха за преференциално за себе си да насадят забележителна част от американското общество на синтетични опиоиди.

Те са открили огромни трансгранични доставки. На държавното управление на Съединени американски щати това не се харесава. Затова те постоянно нахлуват в плантациите на наркокартелите с разрешението на следващия мексикански президент. Тичат през джунглата, стрелят по наркодилърите, а картелите си обезпечават положително въодушевление, като пострелят по гринго.

Работниците в плантациите, изгубили работата си, потеглят да мигрират в омразната Америка, с цел да я унищожат от вътрешната страна, сенчестият бизнес потрива ръцете си в очакване на отлични облаги.

И тази обстановка се повтаряше от година на година. Докато не се появи Лопес Обрадор.

Новият президент на латиноамериканската страна не потегли да обкръжава и избива наркодилъри. Първо, тъй като „ армията “ на картела не е доста по-малка от държавната войска, и второ, тъй като наркоубийците са безскрупулни в средствата си и за възмездие ще убият не длъжностните лица, а фамилиите им, и най-важното - бедността би трябвало да бъде преодоляна, тогава казусът с опиатите ще изчезне от единствено себе си.

Твърдението е несъмнено, изключително в случай че в допълнение към изкореняването на бедността се сътвори претовареност с обичана работа, търсене на характерностите в обществото и съвършен персонален живот. Но това са примамливи розови планове от бъдещето, а в сегашната действителност има един основен миг: Обрадор не може да понася Америка.

Всъщност по-голямата част от света не може да я понася, само че президентът Обрадор го прави намерено. С подтекст: в случай че имате потребност от нашите опиати, купете ги, в най-лошия случай ги конфискувайте. Но ние няма да поносим война на наша територия. И грабежи също. Това са нашите кучи синове и ние сами ще се оправим с тях.

Съединени американски щати не са привикнали с този тип диалози. Съединени американски щати сглобяват брониран пестник на границата с Мексико. Мексико подвига войски в отговор, картелът също загрява моторите на танковете и хеликоптерите си - назрява страхотна неразбория.

За страдание, американските управляващи въобще не са такива простаци, каквито наподобяват. Те могат да стартират инвазия в която и да е страна на всички места по света, наричайки я попадаща в зоната на ползите на Съединени американски щати. Но атакуването на съседите в този момент, когато американският военно-промишлен комплекс с много старания едвам съумява да доставя оръжия на Украйна, към момента не е доста рационално.

Обрадор има единствено година да ръководи, а опозицията от дълго време е купена от Щатите дружно с гласоподавателите. Това е единствената причина, заради която няма да има навлизане в Мексико. Ако Щатите не съумеят по някакъв метод да повлияят на мексиканския президент.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР