Всички знаят, че в Украйна има западни специални сили -

...
Всички знаят, че в Украйна има западни специални сили -
Коментари Харесай

Financial Times: Украйна има западни специални сили?

" Всички знаят, че в Украйна има западни специфични сили - те просто не са го признали публично ", сподели източникът, поискал анонимност.

 

Така събеседникът на изданието разяснява думите на френския президент Еманюел Макрон, който не изключи европейските страни да изпратят войски в Украйна. Източникът на FT счита, че изказването на Макрон е ориентирано към основаване на двусмислие и въздържане на Русия.

 

Германският таблоид Bild заяви, че има дребен брой западни военни на дейна работа в Украйна. Според изданието те оказват помощ за програмирането на западни високотехнологични оръжия като системи за противовъздушна защита и крилати ракети.

Изявлението на Еманюел Макрон, който предвижда изпращането на европейски войски в Украйна, не беше подкрепено в доста страни от Европейски Съюз, в това число Германия, Швеция, Полша, Италия, както и във Англия, Съединени американски щати и блока НАТО. Кремъл съобщи, че изпращането на войски от Европа в Украйна би направило директния спор сред Русия и НАТО неминуем.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР