Всички знаят, че жените могат да имат многобройни оргазми, но

...
Всички знаят, че жените могат да имат многобройни оргазми, но
Коментари Харесай

Експерт изясни дали е възможен множествен оргазъм при мъжете

Всички знаят, че дамите могат да имат многочислени оргазми, само че става известно, че мъжете също могат. При мъжете ключът е да задържат еякулационния си оргазъм допустимо най-дълго време. За да се насладят на голям брой оргазми без еякулация. Секс специалистът Трейси Кокс твърди:

" Мъжете са способни да имат голям брой не-еякулационни оргазми. “

" Това е, когато мъжът изпитва оргазъм в мозъка си и резервира ерекцията си, само че попречва еякулацията посредством притискане на РС-мускула (мускула, който се употребява за задържане на уринирането - pubococcygeus muscle). "

Според нея мъжете могат да имат и по няколко оргазма с еякулация. Но в случай че мъжете желаят да получат умопомрачителен нееднократен оргазъм, първо би трябвало да са полово самосъзнателни.

Когато се научат по какъв начин да доближават до оргазма с основно О, ще почувстват неволни контракции на наслаждение, без да доближават до цялостно „ приключване “. Тези приятни контракции могат да се появят още веднъж и още веднъж, до момента в който най-после еякулират. И оргазмът им ще бъде доста по-интензивен, тъй като половото напрежение се натрупва в мускулите.

Техниките, които би трябвало да практикуват мъжете, в случай че желаят да реализират многочислени оргазми, са същите, които оказват помощ за попречване на преждевременна еякулация.

Укрепването на този мускул посредством тазови извършения подкрепя за подобряването на контрола над еякулацията, като в същото време води до по-твърда ерекция, написа Daily Star, представен от fakti.bg. Тренировката е напълно елементарна:

Стискане и задържане на въпросния мускул сред три и пет секунди и по-късно разпределяне – вършат се до 10 повторения три пъти дневно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР