Всички знаем за тъжната история на Лейди Даяна. Тя винаги

...
Всички знаем за тъжната история на Лейди Даяна. Тя винаги
Коментари Харесай

Много тежка драма мъчела принцеса Даяна преди смъртта

Всички знаем за тъжната история на Лейди Даяна. Тя постоянно обаче ще остане обичана и положителна персона освен за британците, само че и за хора от целия свят.

Красавицата претърпя тежък бракоразвод, само че макар нанесения удар устоя на прочувствените тествания. Оказва се обаче, че и друга тежка драма е белязала живота на принцеса Даяна, за която се знае доста малко.

Оказва се, че Лейди Ди е мразела майка си, настояват английски издания. Тя е споделяла пред свои близки другари, че родителите й са се отнасяли доста незаслужено с нея.

Даяна има доста забележки към държанието и отношението на майка й към нея. Тя споделя, че родителката й в никакъв случай не я е разбирала и по всякакъв метод й е насаждала възприятие на виновност, което пък я е карало постоянно да изпада в депресивни положения.

Може би това е рефлектирало и в връзките й с принц Чарлз. Даяна е била наясно, че обичаният й не я харесва, а има усеща към Камила. Това последователно стана обществено притежание. Именно този факт пък докарал Даяна до хранително разстройство поради нервните й сривове. Тя почнала да се храни щедро и да качва килограми. Това пък й докарало подигравките на принца, което довело до още по-голям стрес в живота й.

Даяна е имала потребността да притегля вниманието на близките и е прибягвала до какво ли не, с цел да то е налице. Веднъж даже е паднала по стълбите, до момента в който е била бременна.

Мнозина считат, че принц Чарлз е бил излишно нечовечен към нея и са таяли откровени благосклонности към Даяна. Именно това мнение на обществото я е крепяло известно време и я е подтикнало да наподобява по-добре.

След време обаче високите упования на обществото, което надали не очаквало всичко, което тя допре, да се трансформира в злато, също й натежали. Самата тя признава, че се е чувствала изтощена от това да се пробва да угоди на всички.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР