Всички знаем или може би по-скоро дълбоко в себе си

...
Всички знаем или може би по-скоро дълбоко в себе си
Коментари Харесай

С тези знаци вашите починали близки се свързват с вас

Всички знаем или може би по-скоро надълбоко в себе си се надяваме, че всеки умрял наш непосредствен - родственик или прятел, бди над нас и ни следи всеки ден. 

Бдейки над нас обаче, те не стоят безучастно в живота ни, а ни изпращат знаци, които ние постоянно или не виждаме, или не разбираме. Знаци, които не могат да ни навредят по никакъв метод, само че могат да ни предпазят от идни беди.
 Зодиакалните знаци, които доста постоянно нараняват околните си Зодиакалните знаци, които доста постоянно нараняват околните си
Има хора, които постоянно мислят първо за себе си. Те са егоисти и можете да очаквате всичко от тях. Свикнали са да нараняват хората към...



В сънищата

Това е най-честото място за такива неща, като не очаквайте, че те идват и непосредствено ви споделят съответни неща. Обикновено е простичка обстановка, само че обръщайте внимание на детайлите, като да вземем за пример къде се намирате. 

Случаен звук в дома
 Седем признака, че имате душевна връзка Седем признака, че имате душевна връзка
Как да разберете, че имате в действителност душевна връзка с вашия сътрудник (независимо дали е мъж или жена)? Не се тревожете - ние имаме отгов...

Особено в случай че живеете сами и няма от къде да излизат инцидентни звуци, това евентуално е индикация, че някой желае да се свърже с вас. Както знаете, те най-добре се свързват по електричеството, като да вземем за пример да примигват светлините или тв приемникът да сменя каналите. Също по този начин могат и да чупят разнообразни неща из дома. Това са все сигнали, че би трябвало да сте деликатни.

Неочаквани мисли

Обикновено доста добре знаем от къде потегля мисълта ни и за какво свършва там където свършва, само че от време на време се хващаме, че мислим за нещо неприятно, което няма никаква връзка със сегашната обстановка. Това са вашите близки, които посредством личните ви мисли се пробват да ви предупредят за нещо идно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР