Всички знаем, че вкусът от победата е сладък, а през

...
Всички знаем, че вкусът от победата е сладък, а през
Коментари Харесай

Победата е сладка: Швьонтек бе изненадана с тирамису в трофея си от US Open

Всички знаем, че усетът от успеха е сладостен, а през днешния ден Ига Швьонтек имаше опцията да се убеди сама в това след триумфа си на Откритото състезание на Съединени американски щати. Снощи тя завоюва трофея в Ню Йорк за първи път в своята кариера, откакто в конфликта за купата надви над международната №5 Онс Жабер в поредни сетове, а на шампионската си конференция след награждаването получи извънредно блага изненада от уредниците на конкуренцията.

След като се изчерпаха въпросите към полякинята, модераторът на конференцията се обърна към шампионката с думите: " Казаха ми, че в случай че отвориш капака на трофея, вътре може да намериш нещо ". Първоначално Ига не повярва на това, само че отваряйки купата, в нея видя прикрито тирамису, за което по-рано показа, че е нейният обичан десерт.

" Забелязахме, че обичаш всякога да отваряш трофеите си, по тази причина този път взехме решение да те изненадаме и да намериш нещо вътре. Това е подарък от US Open ", изясни представител на USTA, след което международната №1 отговори разгорещено с необятна усмивка: " Благодаря ви. Наистина го правя оценка. Освен това нямах нищо за ястие ".

!!!!!
— Out of Context Iga Swiatek (@SwiatekOOC)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР