Всички знаем, че ударът срещу ГЕРБ идва от "Свободна Европа".

...
Всички знаем, че ударът срещу ГЕРБ идва от "Свободна Европа".
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Кръгове свързани с Америка за България стоят зад атаката срещу Цветанов


Всички знаем, че ударът против ГЕРБ идва от "Свободна Европа ". Това е американско радио, уточни водачът на Политическа партия "Атака " Волен Сидеров в студиото на "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

По думите му, "в американските висши кръгове в политиката и в цялата им върхушка има разнообразни лобита - едното е про-Тръмп, другото е анти-Тръмп. Според мен анти-Тръмп лобито прави всичко допустимо да влияе върху европейците ".

Волен Сидеров изрази мнение, че Цветан Цветанов е станал жертва на този конфликт. Според него, министър председателят ни би трябвало да потърси директен път към Тръмп, тъй като "Борисов е обкръжен от хора, които принадлежат към соросовите структури и те го теглят в неправилна посока. А Тръмп е консерватор-патриот. "

Волен Сидеров, водач на "Атака ": В последна сметка от американско радио пристигна следствието, а не от съветско и то от кръгове, които са свързани с "Америка за България " - фондации, поддържащи медии, групировки и бизнес кръгове в медиите, които имат хора в държавното управление - в първия кабинет на Борисов. Сега нямат. Много ги е гняв, че едни патриоти са там, вместо Трайчо Трайков, Симеон Дянков, Росен Плевнелиев и други и този гняв се показва в такива удари по ГЕРБ.

Волен Сидеров се съгласи, че Цветан Цветанов е уредник на структурите в ГЕРБ, само че съгласно него ГЕРБ могат да си създадат изборите и с него, и без него. "Не е съдбовно, даже и Цветанов да не е началник на щаба ". Лидерът на "Атака " акцентира, че Борисов не санкционира Цветанов, а се самонаказва, изтегляйки втория си човек. Той беше безапелационен, че Корнелия Нинова по никакъв метод няма право да се меси и изрича във връзка решенията в ГЕРБ. С това си решение Борисов резервира политически партията си, имиджа на ръководеща мощ, заключи Сидеров.

Волен Сидеров, водач на "Атака ": Друг е въпросът, че тематиките с жилища, парцели и така нататък би трябвало да ни накарат да се замислим - всички, които сме влезнали в политиката, може би се отдалечихме от народа си и започваме да го заплащаме. Всеки си има своята отговорност, несъмнено. Трябва да се върнем към народа си, тъй като това е коренът, без който ще изсъхнем.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР