Всички знаем, че това няма да се случи, защото хората

...
Всички знаем, че това няма да се случи, защото хората
Коментари Харесай

Политологът Диана Сивинова: Изборите ще ги фалшифицират и без Кал...

„ Всички знаем, че това няма да се случи, тъй като хората няма по какъв начин да излязат да гласоподават за нещо, което не харесват “, аргументира се тя.

 

Според нея измененията в Конституцията не са естествени и те са „ като кръпка в цялостната картина “.

„ Много неща се оказаха несъобразени и вместо да се изпишат вежди, извадиха очи, и не в интерес на тези, които гласоподаваха тази Конституция, а в тяхна щета. Целеше се и се реализира - да обезличат политическите субекти, всички са едно и също, идват от едно и също място и са с идентичен морал. Големият въпрос е, че хората не виждат нищо оптимистично “, счита политологът.

Относно оставането на вътрешния министър Калин Стоянов тя описа, че през вчерашния ден го е видяла на митинга с 10 души защита.

 

„ И по всякакъв начин бива натискан да остане, и той няма нищо срещу. Вчера бях очевидец, той вървеше с 10 души защита, надали това му харесва, само че очевидно има причина. Борисов твърди, че няма нищо общо с него, Главчев мислил цяла нощ дали да остане и в служебния кабинет. С кого има общо Калин Стоянов? “, риторично пита Диана Сивинова.

 

И предвижда, че най-вероятно вотът ще бъде подправен и без него.

 

„ Ако Стоянов беше неприятен, 9 месеца по какъв начин работи с Денков? “.

 

Грешките на ПП-ДБ тя разяснява по този начин: „ Допуснаха доста неточности обратно и сами си споделят, че са неточности на растежа, само че за жалост костват ориста на България. Известна доза доверчивост има в това и за мен беше неразбираемо по какъв начин трансформират Конституцията и законите с хора, които не желаят нищо да се промени и са ги основали тези закони. И те чакат същите тези да гласоподават дружно с тях “.

Според нея претендентите за депутати са неравнопоставени, тъй като едните са настоящи депутати, а другите не са в Народно събрание.

 

„ Щетите са доста по-големи и не виждам какви са изгодите от тази смяна на Конституцията. В момента, в случай че не се появят нови играчи, и то не един, а се работи това да не се случи, няма да се промени съществено картината. Политическата сцена няма да породи нищо ново, с изключение на затвърждаване на досегашните модели. Негласната коалиция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи не е толкоз доброволна, очевидно има зависимости “, сподели Диана Сивинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР