Всички знаем, че сякаш по традиция свекървата и избраницата на

...
Всички знаем, че сякаш по традиция свекървата и избраницата на
Коментари Харесай

Да пази Господ: Нагла свекърва прецака булката и съсипа сватбата на сина си

Всички знаем, че като че ли по традиция свекървата и избраницата на сина й не постоянно се долюбват изключително. 

Това обаче не е тъкмо такава история. Цялата мрежа ври и кипи откакто едно младо момиче описа историята си и за какво сватбата й се проваля поради родителката на нейния любим.

Милиони са безусловно шашнати от наглостта на свекървата, която се е запряла като магаре на мост, даже и с цената да скапе един от най0хубавите дни в живота на личното си дете.

Момичето помолило майката на брачна половинка си да не носи тоалети в розово, бежаво или бяло на сватбата, защото с такива цветове ще е сватбената й рокля и не желае да наподобяват еднообразно.

„ Преди няколко месеца я предизвестих. Дори й споделих на кои нюанси може да заложи според от тена й. Тя обаче реши да не ме слуша и избра два тоалета за себе си – един в розово и един в бяло “, оплаква се героинята в мрежата.

Според булката свекървата даже се обадила на доста другари и родственици, с цел да попита какво е мнението им за роклите. Повечето от тях се пробвали да я разубедят, като споделили, че е неуважително от нейна страна, изключително щом и самата младоженка я е помолила авансово.

В отговор обаче наглата свекърва просто им крещяла и навъсено затваряла телефона.

Младоженецът опитал да успокои избраницата си и й заречен, че ще забрани на майка си да пристигна на сватбата с неверен тоалет.
Потребителите в обществените мрежи безусловно се наежиха поради станалото и поддържаха напълно бъдещата младоженка:

„ Нека си облече каквото си желае и да си остане вкъщи “, „ Това е неуместно, разбирам те “, „ Свекърва ми пристигна на сватбата ми с черна рокля и ръкавици, шапка с мрежичка начело, като че ли е вдовица. Разбирам те изцяло, момиче, с теб съм “, Боже, за какво свекървите и тъщите основават толкоз доста проблеми “, „ Кажи й просто неверен адрес на церемонията “.

Дали сватбата ще бъде анулирана или наглата свекърва ще отстъпи, скоро ще стане ясно. /

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР