Всички знаем, че смартфоните стават все по-интелигентни, но Honor прави

...
Всички знаем, че смартфоните стават все по-интелигентни, но Honor прави
Коментари Харесай

Honor демонстрира впечатляващата функционалност AI Agent на серията Magic 7

Всички знаем, че смарт телефоните стават все по-интелигентни, само че Honor прави още една стъпка напред с идната серия Magic7. На срещата на върха Snapdragon Summit 2024 компанията Honor показа своята визия за „ екосистема, насочена към изкуствения разсъдък “

Honor разгласи, че серията Magic 7 ще бъде първата, която ще разполага новаторската функционалност AI Agent. Новият AI Agent работи като персонален помощник, който учи вашите желания и дава отговор на елементарни текстови и гласови команди. Той усъвършенства ежедневните задания – от планирането на пътувания и запазване на билети до ръководството на календарите и класифициране на известията.

Той може да се оправя и с по-сложни задания, като да вземем за пример идентифициране и анулация на нежелани абонаменти в другите приложения, като по този метод отстранява нуждата от навигация в голям брой платформи и настройки. Задвижвана от MagicOS 9.0, тази интегрирана функционалност носи ново равнище на улеснение за потребителите.

Графично рендиране в действително време благодарение на NPU

Използването на изкуствен интелект в серията Magic 7 не се лимитира единствено до успеваемостта, само че и до повишение качеството на мобилните игри.
Honor декларира, че идните телефони ще употребяват генеративен изкуствен интелект на устройството, задвижван от NPU (невронния процесор) на SoC, за ИИ графично рендиране в действително време и облекчение на работното натоварване на графичния процесор.

Според Honor това води до по-ниски температури на устройството, по-плавен геймплей и усъвършенствано качество на изображението – предоставяйки на потребителите допустимо най-хубавото гейминг преживяване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР