Всички знаем, че почивката на работното място е задължителна, за

...
Всички знаем, че почивката на работното място е задължителна, за
Коментари Харесай

Шефката, която позволява на екипа си 30 минути почивка за... мастурбация

Всички знаем, че почивката на работното място е наложителна, с цел да се отпуснем малко от напрежението и да се заредим с сила. Реално много хора не съблюдават това предписание и работят съвсем през целия ден, само че бихте ли си взели отмора, в случай че тя е предопределена за... мастурбация?

Е, една шефка е дала опция на чиновниците си да си излизат в отмора, с цел да се самозадоволяват. Ерика Луст е началник на компания за развлечения на възрастни и предлата на хората в компанията си (общо 36) половин час отмора, която да е особено за мастурбация всеки ден. " Станция за мастурбация " - по този начин се споделя кътчето, предопределено за онаниране. 

Виж още:

Ерика, която е режисьор, е предложила въпросната ексцентрична отмора, откакто забелязала, че чиновници ѝ работели с доста по-малко сила напоследък, най-много поради пандемията. Тя започва самодейността във компанията си, като концепцията е да съвпадне с месеца на мастурбацията, който е през май, само че възнамерява да разреши на сътрудниците си да се възползва оптимално от спомагателните 30-минутни почивки и през останалата част от годината.

Ерика показа, че доста цени чиновниците си и знае, че когато се усещат добре, правят още по-добра работа. " С пандемията и голямата смяна в метода, по който живеем, започнах да виждам, че чиновниците ми са се отпуснали до известна степен и работят с по-малко сила от преди ", споделя пред LadBible Ерика, която решила, че станцията за мастурбация ще ги накара да се усещат прелестно.

Виж още:

Как се усещат чиновниците, евентуално се питате? Оказва се, че са доста удовлетворени от новите правила, от които се възползват без терзание. Почивка за мастурбацията може да докара до повече фокус от страна на чиновниците, по-малко експанзия, повече продуктивност и по-добра работа в екип, споделя ръководителката на връзките във компанията.

Сексоложката в компанията, която е и продуктов управител, се съгласява с изказванието и прибавя: " Доказано е, че мастурбацията освен ви прави по-щастливи, по-спокойни и по-концентрирани, само че е потребна и за креативност и усилва устрема ви да постигнете нови неща. Освен това освобождава ендорфини, оказва помощ против депресията, облекчава напрежението и напрежението, споделя още тя.

Виж още:

Изображение: iStock Photos, https://www.instagram.com/erikalust/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР