Всички знаем, че отслабването не става за един ден. Изборът

Всички знаем, че отслабването не става за един ден. Изборът ...

Как да си направите тази лесна напитка за отслабване?.


Всички знаем, че отслабването не става за един ден. Изборът на правилен хранителен режим и точните упражнения играят важна роля в този процес. Освен това трябва сериозно да помислите и за здравословното си състояние, тъй като драстичното отслабване никога не води до положителни резултати.

Правилните хранителни съставки могат да ускорят метаболизма ви и да спомогнат за бързото изгаряне на калории. Хубаво е да намалите газираните напитки и такива, които съдържат много захар. Ако ви е трудно да минете веднага на вода, то има решение и за вас.

Това питие съдържа само три съставки и е много лесно за приготвяне. Трябват ви само моркови, портокали и джинджифил. Напитката е богата на витамини и минерали, които регулират мазнините в тялото и ви помагат да останете във форма.Този фреш е много добро и лесно за приготвяне средство да се заредите с нужни хранителни добавки, антиоксиданти и фибри. Те са свързани с бързия метаболизъм и с изгарянето на повече калории.

Морковите са считани за една от суперхраните, когато става въпрос за отслабване. Богати са на фибри и не съдържат калории. Една чаша от морковен сок ще ви държи сити чак до обяд, което ще попречи на организма да желае вредни храни като сладко и бързи закуски. Още повече, че той служи и за повишаването на жлъчната секреция, което пък е фактор за бързото горене на мазнини.Другата съставка е сок от портокал, който също съдържа малко калории, които тялото няма проблем бързо да изгори. Той също защитава организма и се счита за добър старт на деня. Още повече, че един портокал на ден никога не е излишен, а витамините, които попадат в тялото ви се борят с инфекции и предотвратяват заболявания.

Джинджифилът, от своя страна, е богат на ензими, които подобряват храносмилането. Това спомага за справяне с натрупването на излишни килограми и бързото отслабване. Затова повечето диетолози съветват да включите тази подправка в диетата си.Тези три съставки поотделно са чудесни, но събрани в една чаша сок се превръщат в истинска енергийна бомба. Фрешът ще ви помогне да останете сити през цялата сутрин и да имате нужния тонус за работа. Ето и как да си направите това чудесно питие.Нужни са ви един нарязан морков, сок от портокал и нарязан джинджифил. Слагате моркова и джинджифила в блендер и смилате докато получите хомогенна смес. След това добавяте сока от портокал.

Хубаво е да пиете фреша сутрин и веднага след като сте го приготвили, за да не се загубят полезните му свойства.

Снимки: Pixabay

Източник: tialoto.bg