Всички знаем, че някои звезди харчат баснословни суми за децата

...
Всички знаем, че някои звезди харчат баснословни суми за децата
Коментари Харесай

Карди Би харчи 400 000 долара за първия рожден ден на дъщеря си

Всички знаем, че някои звезди харчат баснословни суми за децата си. Някои им купуват скъпи коли, часовници и какво ли още не. Сега е ред на Карди Би, която показа, че ще похарчи 400 000 $ за празненството по случай първия рожден ден на щерка си Кълчър.

Изпълнителката и брачният партньор ѝ Офсет са платили още 100 000 $ за украшение от бяло злато с диаманти, въодушевено от обичаното телевизионно шоу на дребната Кълчър - Word Party.

Рожденият ден на момиченцето е на 10 юли.

Голямата сума предизвика част от почитателите да разясняват, че това пилеене на пари не е целесъобразно, защото доста деца имат потребност от финансова помощ, до момента в който Кълчър даже няма да си спомня своя първи рожден ден.

През май месец Карди Би бе нападната от почитателите си в обществените мрежи поради различен случай с харчене на голяма сума. Тогава тя заяви, че е платила 80 000 $ за аксесоари за своето бебе и не се тормози да се хвали с покупката, защото "си е скъсала за*ника от работа ".

Изпълнителката на Bodak Yellow написа следното:

"Току-що изръсих цяла торба пари за щерка си, тъй като неприятните к*чки се глезят. Да, лаская се, тъй като си късам за*ника от работа ".

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР