Всички знаем,че на огледалата се приписват какви ли не магически

...
Всички знаем,че на огледалата се приписват какви ли не магически
Коментари Харесай

Как да разположите огледалата в дома си, за да забогатеете

Всички знаем,че на огледалата се приписват какви ли не вълшебен свойства. Те участват в доста приказки и са част от разнообразни ритуали на вещици.

От jenata.blitz.bg към този момент ви разкрихме кои 10 неща ще привлекат благополучие и шанс във всеки дом. Дадохме ви в ъзможност да надникнете в остарял товарен резервоар, а от ситуацията вътре просто ще ви падне шапката.

Фън Шуи също има вяра, че огледалата могат да повлияят позитивно или негативно на силата в къщата.

Зад стените на този товарен резервоар се крие жилище, за което можете единствено да мечтаете! (СНИМКИ)

Именно съгласно това антично обучение формата на огледалото би трябвало да се сортира доста деликатно. Има значение дали то е кръгло или квадратно. За да бъде животът ви прелестен обаче,е доста значимо да ги окачите вярно в дома си. Редно е да отбележим, че даже лека смяна в местоположението на огледалото в дома ви може да притегли големи парични потоци към... джоба ви. Точно по този начин. Оказва се, че в действителност може да си докарате повече пари, в случай че оправите силата в дома си точно с огледалата. Не вярвате? Просто пробвайте!

Вижте къде би трябвало да сложите огледалото си, с цел да привлечете благосъстояние и пари в живота си на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР