Всички знаем, че мъжете в униформа са безстрашни. Пожарникарите, полицаите,

...
Всички знаем, че мъжете в униформа са безстрашни. Пожарникарите, полицаите,
Коментари Харесай

Пожарникар от Монтана направи нещо невероятно в Двореца Белведере във Виена СНИМКИ

Всички знаем, че мъжете в униформа са безстрашни. Пожарникарите, служителите на реда, лекарите и така нататък са тези, които когато има някаква заплаха се активизират и избавят десетки човешки животи.

Пожарникарите са точният образец за това, че когато има огън и множеството от нас бягат от пламъците, то огнеборците се хвърлят в тях. Буквално и преносно.

Но изцяло обикновено и мощните мъже имат огромни сърца, отворени за всички човешки трепети. Най-вече любовта.

Доказателство за това е необикновено нещо, което пожарникар от Монтана направи в центъра на австрийската столица Виена.

Мартин Янакиев, който е от Перник, отпътува да живее в северозападния град по обич. Неговата половинка Беатрис Борисова е от там и след дълги премеждия, промяна на страни и местоработи, двамата вземат решение да се върнат да живеят в Монтана.

Преди това Мартин работел в Белгия, а Беатрис работела и следвала висшето си обучение в София. Родителите на момичето живели в Монтана.

Когато двамата се срещнали живеели освен в разнообразни градове, само че и в разнообразни страни.

За любовта обаче няма граници и по тази причина Мартин решил да се завърне в родината, където е неговата обичана. Двамата отиват да живеят в Монтана, където Мартин взема решение да кандидатства за работа в локалната пожарна работа.

Така от повече от година той към този момент е настоящ огнеборец. Наскоро с негови сътрудници решили да си провеждат пътешестване до Виена във връзка наближаващите коледни празници.

Мартин решил, че точно в красивата европейска столица, когато всички ще е прелестно украсено и настроението ще е приповдигнато, е идеалното място да предложи брак на Беатрис, с която били дружно от повече от пет години.

Момичето, чийто рожден ден бил точно към Коледа, нямало никаква концепция, че това пътешестване ще се окаже съдбоносно за нея.

И по този начин щом пристигнали във Виена двамата, дружно с останалите пожарникари от Монтана, решили да се разходят из красивата австрийска столица.

Щом отишли на обиколка в Двореца Белведере, омаян от невероятната хубост на комплекса, Мартин решил, че това е мястото, където би трябвало да изиска ръката на своята обичана Беатрис. Притеснен, само че въодушевен, той паднал на колене и задал най-важния въпрос в живота на един мъж, а точно „ Ще се омъжиш ли за мен? “.





Под бурните ръкопляскания на монтанските пожарникари и инцидентни минувачи Бети, която като множеството дами незабавно се разплакала, споделила заветното „ Да! “.




Така едно пътешестване до Виена се оказа съдбоносно за Беатрис и Мартин, които към този момент са щастливо сгодени.







Агенция БЛИЦ честити щастливото събитие на Беатрис и Мартин и им желае дълги години благополучен взаимен живот!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР