Всички знаем , че към компанията на Джеф Безос са

...
Всички знаем , че към компанията на Джеф Безос са
Коментари Харесай

Шеф гадняр ли е Джеф Безос

Всички знаем, че към компанията на Джеф Безос са отправяни солидно количество рецензии за безмилостно отношение със чиновниците.
 Пийт Дейвидсън, Джеф Безос и ще лети ли комикът на борда на Blue Origin
Ето кой ще лети с Безос в космоса

Милиардерът е отправил покана, която очевидно е била призната

Всеобщо притежание е и педантично прецизното следене на управническите процеси и наблюдението изкъсо на водачите и личния състав в разпределителните центрове в Amazon. Звучи като че ли сходен надзор е на ръба на нарушаването на персоналното пространство и цялост. Но, уви, такива са изискванията в корпорацията.

Личният метод на притежателя също е много подобен с философията, която следва той при подбора и назначението на нови хора. А тя е " да ги наема, с цел да ги задържи, а не да ги бута напред ".

Разкритията са на Ан Хиат, наета в Amazon непосредствено от Безос през 2002 година за негов персонален изпълнителен помощник. Три години се задържа тя на позицията и прави всякаква работа - от образуване на ежедневните му отговорности, до резервирането на билети за полети с хеликоптер.

А причина кариерата й да не продължи дълго в Amazon има, и то много съответна. Според Ан Хиат тя е точно в характера на Безос. Него тя дефинира като " безсърдечен " и признава, че постоянно е ставал причина за основаването на обстановки, в които тя да се усеща " неловко ", написа Business Insider.
 Джеф Безос, Лорън Санчес и по какъв начин посрещнаха Нова година
Щурите занимания на Джеф Безос и Лорън Санчес

Тези двамата знаят по какъв начин се прави

А определението " безсърдечен " важи освен за Джеф Безос, само че и за цялата му компания. Това е и качеството, което той желае чиновниците му да имат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР