Всички знаем, че хубавият и редовен секс може да подсили

...
Всички знаем, че хубавият и редовен секс може да подсили
Коментари Харесай

Какво означава понятието депресирана вагина?

Всички знаем, че хубавият и постоянен секс може да укрепи имунната ни система, да понижи болката и да отстрани напрежението. Общо взето - сексът е здраве и благополучие. Но какво се случва с организма ни, в случай че не вършим секс?

Според проучване – можем да изпаднем в меланхолия. Или по-скоро вагината ти може да се " депресира ".

Депресията на вагината е същинско положение, изследвано и прието от науката. Дамите, които страдат от този проблем, усещат парене и сърбеж в интимната област, въпреки и да нямат зараза или някакво друго заболяване.
 12 аргументи да вършим секс всеки ден  12 аргументи да вършим секс всеки ден  12 аргументи да вършим секс всеки ден  12 аргументи да вършим секс всеки ден
Казано по-просто - половите преживявания са от изключителна значимост за женското здраве. Липсата на секс може да докара вагината ни до положение на меланхолия, а това от своя страна може да аргументи вагинална недоразвитост (изтъняване на вагиналните стени).
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Лекарите споделят, че вагиналната недоразвитост може да е породена от редица фактори и неналичието на секс е един от тях. Вагината е мускул, чиято добра форма може да се поддържа благодарение на извършения и разнообразни действия, в това число секс.

" Сексът и оргазмът спомагат на кръвообращението, а това оказва помощ на мускулите, които се насищат с О2. По същата причина вървим и на фитнес и вършим извършения - с цел да сме във форма ", споделят учените.
 Какво желае всяка зодия по време на секс  Какво желае всяка зодия по време на секс  Какво желае всяка зодия по време на секс  Какво желае всяка зодия по време на секс
Други фактори, които довеждат до вагинална недоразвитост, са пушенето и естественото раждане. Доказано е, че тя визира доста по-често дами в менопауза, защото равнищата на естроген при тях са доста по-ниски.

Изводът е един, дами - правете повече секс, с цел да се усеща вагината ви щастлива!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР