Всички знаехме, че този ход идва. Следващата фаза от продължилата

...
Всички знаехме, че този ход идва. Следващата фаза от продължилата
Коментари Харесай

Край на споделените пароли в Netflix

Всички знаехме, че този ход идва. Следващата фаза от траялата с месеци битка на Netflix против шерването на пароли скоро ще бъде пред нас.

По време на тримесечния си отчет за облагите си компанията разгласи, че ще таксува с спомагателна месечна такса тези клиенти, които споделят своите идентификационни данни за логване, започвайки от началото на 2023 година

Този ход е разширение на настоящата пилотна стратегия в Латинска Америка, която начислява спомагателни такси за подакаунти на „ спомагателен консуматор “: консуматори отвън вашето директно домакинство, които употребяват вашето име за вход за достъп до услугата. По принцип всеки профил в менюто „ Кой гледа? “ ще бъде таксувано в допълнение, в случай че не се намирате в едно домакинство.

Новината идва в миг, когато Netflix се пробва да се върне към напредък и да уреди вложителите, откакто удостовери, че е изгубил клиенти по-рано през годината. С помощта на Monster: The Jeffrey Dahmer Story и Четвърти сезон на Stranger Things компанията съумя да добави повече от 2.4 милиона клиенти през третото тримесечие.

Netflix към момента не е оповестила цените за наказателните такси, само че в случай че следват схемата на пилотната стратегия „ една четвърт от главната ставка “, тя би трябвало да доближи към 3 - 4 $ или еквивалента. За хората, които желаят да избегнат тези такси, Netflix показа в понеделник инструмент за мигриране на сметки, който ще трансферира данните на потребителския подакаунт (хронология на гледане, рекомендации и други подобни) към техния нов самостоятелен абонамент.

В допълнение компанията неотдавна разгласи по-евтино равнище, поддържано от реклами, което ще коства 7 $ на месец. Новият проект ще бъде наличен от 10 ноември в дузина страни, в това число Обединеното кралство, Канада и Мексико, пише hicomm.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР