Всички заводи продължават да се разширяват, въпреки че пандемията ни

...
Всички заводи продължават да се разширяват, въпреки че пандемията ни
Коментари Харесай

Борисов в завод за военни коли: Безработицата я държим, това дава на хората здраве и парà

" Всички фабрики не престават да се уголемяват, макар че пандемията ни унищожи " - този извод направи министър председателят Бойко Борисов, който през днешния ден е на визитата в завода за Комуникационно електронно съоръжение за Българската войска " Самел-90 " край Самоков. Това стана ясно от нови видеоклипове, предавани на страницата му във Facebook.

„ Дотук за бизнеса сме дали 1 милиарда лв.. Резултатът е доста добър към този момент. Много предприятия работят добре, пазарът към този момент ги познава в света. Машините ни са положителни. Всички фабрики не престават да се уголемяват, за наслада, и има вложения “, посочи Борисов, който бе дружно с министъра на стопанската система Лъчезар Борисов.

„ Безработицата я държим. Важно е да работят хората, с цел да имат пари, да се усещат добре и да имат гаранция, че няма да ги уволняват , това им донася и психическо здраве, и парà. Всеки би трябвало да опитва да се възползва от мярката 60/40, която към този момент е станала и 80/20 и резултатът е доста добър “, добави министър председателят.

" И събота и неделя се работи ", посочи той и посочи, че програмата е в поддръжка на бизнеса и общините.

" В Египет с такава кола ме посрещнаха . И в Саудитска Арабия са такива ", сподели Борисов като видя един от колите, които се създават в завода.

" Тая пандемия ни се коства от години. А а е единствено от март. Просто ни унищожи. Съединени американски щати ги унищожи. В Европа - цялостен локдаун. Хем не дава никакъв резултат от болестта, хем - големи вреди ", акцентира още Борисов.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР