Всички завиждат на децата, родени под щастлива звезда техните да

...
Всички завиждат на децата, родени под щастлива звезда техните да
Коментари Харесай

Най-големите изцепки на децата на звездите – секс, наркотици и арести

Всички завиждат на децата, родени под щастлива звезда техните да са известни. Това обаче от време на време е нож с две остриета и през годините се нагледахме на съществени изцепки на звезди наследници. Виж за кои приказваме:

Сузанита – секс и опиати

Скандалната Сузанита стана известна на 15 години и може би в това беше казусът. То не бяха скандални текстове, голи фотоси, статуси с надпис „ богата дребна кучка “, татуировки, доста опиати, обществени излагации и какво ли още не. След това щерката на именития Орхан Мурад лежа в клиника за зависимости и сякаш се оправи, а в този момент едвам на 19 е бременна от приятеля си – националният рекордьор по мятане на копие Марк Славов. Дано най-малко това приключи добре.

Виж още: Методът на Сузанита: Скандални разкрития за най-известната секс поза в нощните заведения

Емрах – черната овца на фамилия Стораро

Най-малкият от семейството Стораро съумя да изправи на нокти известния си татко с редица кавги. Първо Емрах се държал като звезда и извънредно невъзпитано с всички в близост, което станало причина да бъде намразен още от тийнейджърските си години. След това той се забърквал в не един скандал по заведенията, пушел трева неистово, а най-после опозорил фамилията си с гранде абсурда с Теди Александрова. Дори строгата ръка на Тони Стораро не могла да вкара Емрах в пътя.

Виж още: Gen Z трендовете, които милениалите не схващат! TikTok танците и още

Явор Бахаров – неприятното момче на културата

Явор Бахаров не е наследник на толкоз известни родители, само че е брат на огромната звезда Захари Бахаров. Въпреки известния си батко, Явор се излага където свари. Първо беше упрекван в тормоз над приятелката си и полицията беше викана неведнъж от жители поради свадите им по столичните улици. След това беше хващан да кара в нетрезво положение, а по-късно още веднъж беше хванат с опиати и алкохол в кръвта при шофиране в Банско и едвам не влезе в пандиза. Явор „ кеш-аутна “ от Биг Брадър и стана за посмешище на цяла България, а брат му умира от позор от ежечасните му изцепки.

 

Изображение: https://www.instagram.com/emrastr/ , https://www.instagram.com/baharoff/ , https://www.instagram.com/mvradova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР