Всички завиждаха на Вики Терзийска, че се уреди със заможен

...
Всички завиждаха на Вики Терзийска, че се уреди със заможен
Коментари Харесай

Вижте колко много е пораснала малката чаровница на Вики от Мастило и какво се случва със семейството

Всички завиждаха на Вики Терзийска, че се уреди със състоятелен и постоянен брачен партньор. Оказва се обаче, че с развъждането на дъщеричката им Маргарита певицата сама се е справяла.

Терзийска зарадва своя обичан с момиченце точно на Великден предходната година.

Бившата вокалистка на „ Червило” тогава стана майка за първи път. Малката чародейка към този момент е на година и половина, само че всеки ден съумява да изненада щастливите си родители с нещо ново. Първата си думичка Маргарита произнесла на 14 месеца като споделила „ Дъга”.
Майка и щерка са неразделно една до друга всеки ден. Но се наложило да дадат детето на детска ясла. Така момиченцето ще има опция да пораства измежду децата, а майка му да се захване с нейните си каузи, предават от hotarena.net.

Към днешна дата Вики Терзийска споделя, че майчинството е сложна задача. Певицата изпитвала хиляди компликации още след самото раждане. Липсва ли й опит и поддръжка поради, което постоянно изпадала в суматоха и в нелепи обстановки. Слава богу, страховете й към този момент са в предишното и в случай че има второ дете ще се оправи доста по-лесно с развъждането му.

Терзийска признава, че пръв асистент й била неволята. Нея викала в сложните моменти и тя й пособия както се споделя в националната приказка. От споделеното излиза, че Вики сама си е отгледала момиченцето, а таткото дали поради служебни задължения или нещо друго не е бил толкоз деятелен в грижите за наследничката си.

Вики е удовлетворена, че Маргарита е наследила любовта към пътешествията от своите родители. А на прощъпулника си харесала китарата. Нищо чудно да има музикалния гений на мама.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР