Всички започваме с едни и същи инструменти, за да създаваме

...
Всички започваме с едни и същи инструменти, за да създаваме
Коментари Харесай

Instagram Stories - ето как ги правят най-добрите

Всички започваме с едни и същи принадлежности, с цел да сътворяваме историите на Instagram. Но има и такива създатели, които просто знаят по какъв начин да създадат магия. Техните изображения и видео са такива, че не можем да спрем да кликаме, до момента в който не гледаме всички. 

Като основател на компания за маркетинг наличие (и човек, който обича така наречен visually arresting съдържание), аз все не мога да се наситя на историите и постоянно се пробвам да изследва какво прави Instagram Stories наличието на някои създатели толкоз забавно. 

За тези хора и марки, които могат да отключат - или да пренапишат - уравнението на триумфа в този обществен канал, има голям капацитет. Не единствено, че IG историите имат 500 милиона дейни ежедневни консуматори, които са подготвени да открият всичко оповестено в тях, само че и в случай че имате хипервръзка с бутон " Плъзни нагоре "  (или като имате повече от 10 000 почитатели или сте проверени), Stories може да докара до директни диалози с потребителите и покупки.  

Разбира се, постигането и на двете цели е тясно обвързвано с качеството на наличието, което публикувате.

Това значи, че несъмнено си коства времето да създадете добре замислени, привлекателни фотоси и видео, преди да ги споделите.

Звучи ви... скъпо? Не е. Не е нужно да употребявате профилиран дизайн или екип за работа в обществените мрежи. Съществува голям брой мобилни приложения, които могат да ви улеснят. Ето шест от обичаните ми.

Unfold 

Unflod прави елементарно основаването на естетически красиви Instagram истории без голяма инвестиция. Приложението включва богат избор от професионално проектирани шаблони, пакетирани по тематика, някои от които са безвъзмездни, а останалите идват на относително ниска цена - 1,99 щатски $ за пакет от 15 шаблона. Вследствие на големия триумф на приложението, компанията започва Unfold for Brands, дизайнерска организация, която оказва помощ за по-нататъшното рационализиране на марките и персонализирането им.

Canva 

Това приложение е необикновен инструмент за дизайн на наличие за изявления, който можете да употребявате, с цел да издигнете визуализациите на вашата компания (от рационализиране на презентациите ви, до редактиране на фотоси за вашия сайт) - и Instagram Stories не е изключение. Сред хилядите безвъзмездни шаблони има огромна селекция от Instagram Story варианти, които да подхождат съвсем на всяка хармония на марка или акция. Бонус: Другите шаблони на Canva, като тези за лога, могат да бъдат потребни при основаването на дребни обложки за вашите акценти в Instagram Stories. 

Clipomatic 

Твърде малко марки обмислят цифровата досегаемост, когато възнамеряват своите онлайн и обществени тактики, само че даването на вашето наличие разполагаем на всички клиенти е в действителност почтена цел. Clipomatic може да поддържа досегаемост, като ви дава опция да създавате писмени надписи, които да се съпровождат от видеоклиповете, които споделяте в Instagram Stories. Приложението мигновено превежда тирада в текст, тъй че всички почитатели, които са с повреден слух (или които просто не гледат истории със звук), могат елементарно да следват какво им казвате. Clipomatic не е безвъзмездна, само че цената за $5 е много рационална за продукта.

Hype Type 

Има доста неща, които можете да извършите с шрифтовете, които са вградени в Instagram Stories и с тези, които се оферират в приложения като Unfold и Canva, с цел да се откроите текста, само че Hype Type го води на последващо равнище. Чрез това приложение можете да създавате движещи се, анимирани надписи, които да се наслагват върху вашите фотоси и видеоклипове. Инструментът ви дава многообразие от варианти за шрифтове и цветове, както и опция за прибавяне на музика, тъй че опциите са доста обширни. Самото приложение е гратис, само че можете да платите, с цел да получите достъп до всички негови функционалности и да премахнете водния знак.

Life Lapse 

Питалили сте се по какъв начин марките вършат своите страхотни how-to, stop motion тюториъли, продуктови фийчъри или анимации? Възможно е най-малко някои от тях да употребяват Life Lapse. Удобното за потребителя приложение прави елементарно основаването на stop motion видеоклипове на професионално равнище от набор от професионални фотоси. Включва и уроци, в случай че желаете да увеличите уменията си. Това е още един инструмент, който е безвъзмезден, само че предлага спомагателни функционалности, в случай че се абонирате за Pro равнище (което е $35.99 на година). 

InShot Video Editor 

Не е нужно да сте видео вълшебник, с цел да вършиме качествени видеоклипове за вашите Instagram истории, изключително когато имате зад тила си солидно приложение като InShot Video Editor. Приложението ще ви дава опция да редактирате видеоклипове (като въртене, подкастряне, обединение на клипове и контролиране на скоростта) и да добавяте по-интересни детайли (като глас, звукови резултати, филтри и текст), тъй че с него можете да персонализирате, както прецените за комфортно. Можете да получите доста благоприятни условия гратис, или да закупите абонамент (3,99 щатски $ на месец или 14,99 $ годишно за автоматизирано подновяване), с цел да имате безграничен достъп до всички функционалности и добавки.

Аманда Преснър Кройзър, съосновател и ръководещ сътрудник в Masthead Media, за Inc.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР