Всички загинали в катастрофата на АМ „Струма“ са млади хора,

...
Всички загинали в катастрофата на АМ „Струма“ са млади хора,
Коментари Харесай

Османи: Всички загинали са млади хора

Всички починали в злополуката на Автомагистрала „ Струма “ са младежи, съобщи македонският външен министър Буяр Османи на брифинг пред „ Пирогов “.

Той още веднъж означи, че измежду починалите има и доста деца. По последни данни малолетните жертви са 12. Според неговата информация в рейса е имало 53 души.

Османи допуска, че множеството са поданици на Скопие, защото туристическата компания, провела пътуването, работи в македонската столица.

В Северна Македония е имало дълъг уикенд поради народен празник и доста младежи са се записали за екскурзията, означи Османи.

Македонският външен министър ще даде спомагателна информация за положението на потърпевшите, откакто се срещне с тях.

След тежкия случай: Обявен е ден на печал в няколко града в С. Македония Външните министри на България и С. Македония ще се срещнат в " Пирогов " при потърпевшите Заев: Един от оживелите ми описа за огромна детонация в рейса Румен Радев изрази съболезнования на македонския си сътрудник Тежкият случай с рейс на Автомагистрала " Струма " в фотоси (ГАЛЕРИЯ) Богдан Милчев: Пътните условия у нас не покриват минимални условия за сигурност Десетки камиони останаха блокирани с часове поради злополуката на Автомагистрала „ Струма “ Стефан Янев: Това е една голяма покруса Версиите за злополуката на Автомагистрала „ Струма “ – човешка неточност или техническа нередовност Бойко Рашков за злополуката: Гледката е ужасяваща, аз такова нещо не съм виждал
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР