Всички японски фабрики на Nissan Motor преустановяват работа за две

...
Всички японски фабрики на Nissan Motor преустановяват работа за две
Коментари Харесай

Nissan спира работа и отзовава 1.16 млн. коли

Всички японски заводи на Nissan Motor преустановяват работа за две седмици поради открити нарушавания при инспекциите за качество на колите за локалния пазар, оповестява "Иинтерфакс ". Спирането на работата ще бъде придружено от сервизна акция, която ще обхване 1.16 коли, създадени от началото на 2014 година

Причина за радикалната мярка са резултатите от инспекция, която е открила, че доста от заводите са възлагали финалната инспекция за качеството на продукцията на индустриални линии със напълно друго предопределение. В резултат на това колите са били инспектирани от чиновници без нужната подготовка.

От Nissan оповестяват, че сервизната акция няма да засегне изнасяни в чужбина коли, защото тя се постанова по силата на характерен закон, който важи единствено за територията на Япония. По думите на основния шеф на компанията Хирото Саикава прекъсването на производството се постанова, с цел да бъдат импортирани нужните промени в структурата на инспекционните конвейери и да бъде повишен броят на сертифицираните инспектори по качеството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР