Всички викат, че Пеевски го няма, но той държи всички

...
Всички викат, че Пеевски го няма, но той държи всички
Коментари Харесай

Пеевски го няма, но държи всички флашки, заяве Касим Дал

Всички викат, че Пеевски го няма, само че той държи всички флашки. И компрометиращи записи има – всичко. Движение за права и свободи има огромна взаимозависимост от него. Готвеше се да стане ръководител. Никой не би трябвало да подценява Пеевски. Години ще трябват това да се почисти. Това сподели пред „ Алтернативата “ Касим Дал, съосновател на Движение за права и свободи и някогашна дясна ръка на Доган.

„ Движението за права и свободи има огромна взаимозависимост от Делян Пеевски. От 2008 година, когато стана народен представител, всички назначени от името на Движение за права и свободи, са били по персонално предложение на Делян Пеевски “, изясни той.

По думите на Дал далаверите на предприемача стартират още през 2004-2005 година, когато от името на Движението той става зам.-министър на Емел Етем и отговаряше за държавния запас.

„ Лично ръководителят на Движение за права и свободи артикулираше Делян Пеевски. Доган го лансираше във всичко. Но Пеевски нямаше никакво въздействие по структурите. Лично аз не съм разрешавал това нещо. След като напуснах, Пеевски завладя цялата конструкция на Движение за права и свободи. В един миг дори, в случай че бяха разрешили, щеше да стане ръководител на Движението. С излизането на Доган фиктивно от дейната политика, Делян Пеевски потегли да си почиства бизнеса. Той се готвеше да стане ръководител на Движението за права и свободи “, означи Касим Дал.

„ Цялата прехрана и всички акции на Движение за права и свободи бяха плащани от Делян Пеевски. И освен на Движението, и на Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака “. Сумите са големи “, хвърли бомбата Дал.

„ Чувалът с пари беше у Пеевски, по тази причина събра повече номинации за Народното събрание и от Мустафа Карадаъй “, означи той.

„ Бих дал на Данчо Ментата Оскар. Той влиза във всевъзможни функции и ги играе добре “, сподели още Касим Дал.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР