Всички вие, които позволихте системата да достигне това дъно ще

...
Всички вие, които позволихте системата да достигне това дъно ще
Коментари Харесай

Всички вие, които позволихте системата да достигне това дъно ще горите в ада!

Всички вие, които позволихте системата да доближи това дъно ще горите в пъкъла! Лекари, сестри и санитари са пред колапс. Ковид отделенията са претъпкани, а в някои от тях лекари НЯМА, визитациите се вършат от медици от прилежащи отделения. Те не насмогват.
Така стартира постът на Ани Герасимова във Facebook, който към този момент е стоделен от стотици хора. Повечето от които са се сблъскали със същия смут. Ето какво още споделя младата жена:

Вечерната визитация заапочва в 20ч и приключва при някои пациенти в 6 сутринта!
Болните са оставени на произвола на ориста и на шанса си да се измъкнат живи от болничното заведение, в случай че оцелеят и душевен... няма визити, няма принадлежности, сапун, чаша, вода... това е ГЕНОЦИД, драги. Ако искаш информация за положението на непосредствен, можеш да я получиш единствено и само от него, тъй като завеждащ отделението няма, сестрите не могат да дадат сходна информация.

Съобщения за гибел сега се пишат в лабораторията... тъй като няма кой.

ХАОС, ХАОС! Само в едно от отделенията през вчерашния ден имаше опашка от родственици, които са пристигнали, с цел да приберат документите на умряли близки. Губят се персонални карти, липсват епикризи... Събирането на комплекта документи, нужни за прибиране на умрелия и образуване на заравяне лишава часове, от време на време до два дни. Медицинският личен състав се губи в процедурите, пишат документи, вместо да лекуват.

Само в една от траурните организации през вчерашния ден до обяд имаше постъпили 8 заявки за умряли от коронавирус отделенията...

Сега чакаме позволение от РЗИ, с цел да можем да приберем тялото...

опаковано и запечатано.

Ще горите в АДА! И не, не става въпрос за пари, 1000лв надбавка няма да оказват помощ на лекари, сестри и санитари, на тях им би трябвало поддръжка от страната - организационна, информационна, човешка.
#ОСТАВКА #СЪДиЗАТВОР

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР