Всички ви казват да опитате, в ума си сте почти

...
Всички ви казват да опитате, в ума си сте почти
Коментари Харесай

Защо трябва да имаме доверие на интуицията си?


Всички ви споделят да опитате, в мозъка си сте съвсем уверен, че би трябвало, само че нещо ви пази да не го вършиме. Не скачате. Защо? Какво ви кара да останете на място? Ами, това е интуицията ви. Хората споделят, че интуицията е извънредно значима, когато взимаме решения. Въпреки многото хора, които ви споделят, че би трябвало да извършите нещо, има дребен глас в главата ви, който ви кара да спрете. Какъв е този глас? И да му се доверите ли?
Отговорът е ДА. Всеки човек има нещо, наречено вътрешен глас.

1. Защо да слушаш интуицията си?
Той ни споделя, че има нещо, което сме пропуснали. Има нещо, за което не сме помислили. Сякаш сме оставили печката включена и не можем да си спомним. Ако интуицията ни споделя, че нещо не е наред, би трябвало да ѝ обърнете внимание.

2. Науката зад това
Това възприятие съществува още от времето, когато хората са живели в пещери. Тогава човешкият насрещен лоб не е бил развъртян задоволително. Затова те са зависили от насъбраните мемоари, с цел да оцелеят. Тогава се е развила интуицията при хората.

3. Слушай себе си
Интуицията се развива от човешкия инстинкт, който съществува в нас още преди да го осъзнаем. Помага ни добре, щом толкоз доста хора през днешния ден взимат решенията си точно слушайки интуицията си и съумяват по-късно. Не споделяме, че всички го вършат, само че несъмнено е потребно!

4. Щастието и триумфа
Никой няма да ти каже кое те прави благополучен по-добре от себе си, тъй че слушай интуицията си, когато ти споделя по кое време нещо е положително за теб. Тогава го направи без значение какво другите ти споделят. Но би трябвало да помниш, че интуицията ни подсказва за нещата, които се намират в близкото бъдеще. Ако взимаш дълготрайно решение си би трябвало време в размисъл, добре калкулиран метод и въпреки всичко, не пренебрегвай интуицията, когато ти приказва.

5. Болест

В множеството случаи, хората имат наклонността да омаловажават нещата, които им се случват физически и споделят на другите, че са добре. Твоята вътрешен глас няма да е съизвършител в сходно действие. Ако някой към теб го прави, твоята вътрешен глас може да ти подшушне, че нещо не е наред с този човек, само че той не го признава. Ако усещаш, че е съществено, е добра концепция да го придружиш до болничното заведение. Дори и всичко да е наред, какво губиш от един обзор?

6. Непознати
Нещо, в което доста хора са положителни, е да преценят дали някой желае да ги нарани или не. Ако усетиш „ кофти тръпка “ от някого, да вземем за пример чужд мъж, който ти предлага пиво, спри настрани от него. Може да си прав, само че даже и да не си, най-малко не рискуваш сигурността си, а в света през днешния ден няма нищо неправилно в това.

7. Опасност
Човешкият мозък е интелигентна машина. Знае какво да не прави и къде да не върви. Може да започнеш да изкачваш стълба, която е извънредно висока и някъде по средата да усетиш, че не можеш да се катериш повече. Остави изкачването на някой различен, който няма това чувство, тъй като за тях може да е по-комфортно. Ако вървиш по улица и внезапно се почувстваш в заплаха, се обърни обратно, тъй като в никакъв случай не знаеш дали няма да изскочи някой, който би те наранил. Върви по добре осветени улици и постоянно бъди нащрек за интуицията си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР