Всички въпроси, свързани с училищната мрежа се обсъждат със здравното

...
Всички въпроси, свързани с училищната мрежа се обсъждат със здравното
Коментари Харесай

Николай Денков: Възпитание на децата не се прави дистанционно

Всички въпроси, свързани с учебната мрежа се разискват със здравното министерство, обществените сътрудници и когато има изрично решение ще бъде оповестено пред медиите. Така служебният министър на образованието Николай Денков отговори на въпрос по кое време децата ще се върнат на учебно заведение.
Той изясни, че без да бъде разисквано всичко със обществените сътрудници не желая да споделям изрично мнение. Каквото е обикновено и какво не е обикновено е въпрос на персонална преценка и би трябвало да се вземат сред общественото министерство и министерство на опазването на здравето, уточни Денков.
„ Аз съм тук в качеството си на министър на образованието и науката и съм задължен да съблюдавам институционалните връзки сред министерствата. Когато има решения, ще го научите в първия вероятен миг “, означи Денков.
Личният контакт със студентите и учениците постоянно ще бъде в основата на образованието и възпитанието, а образование не се прави отдалечено, сподели Денков, който вижда извънредно доста провокации пред образованието.
Предизвикателствата пред него са опцията за теч на информация, техническите средства за оценяването, работата на оценителите, периодите да бъдат спазвани.
Образователният министър акцентира, че родителите, учителите и шефовете да знаят, че разпоредбите са ясни и ще бъдат приложени. Няма да променяме разпоредбите и няма смисъл да повтаряме едни и същи неща непрестанно, безапелационен бе Денков.
Един от проблемите до момента в тази тенденция бил, че другите институции казвали разнообразни неща, което повече не трябвало да се позволява.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР