Всички ваксини, дори и да не са одобрени от Европейската

...
Всички ваксини, дори и да не са одобрени от Европейската
Коментари Харесай

Гърция ще признава всички ваксини за влизане в страната

Всички ваксини, даже и да не са утвърдени от Европейската организация по медикаментите, ще бъдат признавани от Гърция за влизане в страната, съгласно член на здравната комисия, съветващ гръцкото държавно управление за пандемията, написа електронното издание на атинския вестник Kathimerini.
По-конкретно, по време на постоянен брифинг на кореспонденти, Вана Папаевангелу сподели, че решението е взето след рекомендация на комисията. , които ще бъдат признавани, са Novavax, Sinovac Biotech, „ Спутник V “, Sinopharm и CanSino Biologics, съобщи организация Фокус. 
 Съединени американски щати одобри невиждана военна поддръжка за Гърция Съединени американски щати одобри невиждана военна поддръжка за Гърция
Американският сенатор Боб Менендес, ръководител на комисията по външни връзки на Сената, през днешния ден се причисли към сенатора Марко Рубио...
Папаевангелу също акцентира, че туристите ще могат да влизат и през сухопътната граница и че спецификациите за хотели и кораби ще бъдат обновени, като в същото време уточни, че туристическите служащи ще би трябвало да се подлагат на седмичен тест за самодиагностика и да завършат имунизациите си.
Тя изрази паника за хората, които не са били имунизирани, като отбелязва, че 98% от смъртните случаи през последната седмица са хора, които не са приключили имунизациите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР