Всички в момента страдат, че кабинетът падна. Имаше лош диалог

...
Всички в момента страдат, че кабинетът падна. Имаше лош диалог
Коментари Харесай

Бабикян: Абсурд е да викаш „победа“, когато са ти гласували оставката!

Всички сега страдат, че кабинетът падна. Имаше неприятен разговор в тази коалиция, в някои от случаите някои лични назначения бяха 3 към 1, а за износа на оръжия не беше годно. Фактът, че би трябвало с един критерий да се мерят нещата и самочувствието на това, че огромният диктува, беше прекомерно. Големият може да диктува, когато има 120 гласа, случая не беше подобен и няма да бъде “, съобщи Арман Бабикян.

По думите му напускането на Има Такъв Народ е било „ непоносимо “, само че отговорност на най-големия е да търси и реализира салдото в обединението, където от Политическа партия са се спънали. Най-слабата точка е бил Народното събрание, където напълно са доминирали ГЕРБ и Движение за права и свободи, което се дължи на неумелост и липса на реформаторско законодателство.

„ Всички постоянно страдат за падналото дете на улицата, което си е наранило коляното. Абсурдът да викаш „ победа “ когато са ти дали своят вот доскоро оставката, несъмнено ще се случват няколко дни. Но дружеската желейка по незаслужено свалената власт би трябвало да завърши “, добави още той пред „ Сега “.

Бабикян прикани всички да се върнат към действителността, като методът да не се върнат към грешките е да има ясно фокусирани цели, произнесени на човешки език и да се направи предизборна коалиция.

„ Помните по какъв начин за всичко, което не се разбираха споделяха, че ще вършат разбор и всичко това гръмна в ръцете им “, добави той. „ Ние сме може би най-последователните. Може би не ни се получаваше, само че правихме предизборни обединения “, съобщи още Бабикян, който е част от сдружението „ Ние идваме “, а преди този момент и част от групировката на Мая Манолова.

Като нелепости дефинира търсенето на 5-6 депутата, тъй като политическото болшинство е би трябвало да е осъзнато, като той и групировката му още веднъж ще подадат ръка на Политическа партия и Демократична България.

Въпросът дали е допустимо да се сформира кабинет без ГЕРБ, Бабикян дефинира като сложен, само че трябвало да се положат старания и напомни, че е имало парламенти когато се вършат жертви.

Запитан дали „ десницата “ може да пробие и отвън града, Бабикян е на мнение, че там хората обичат да виждат хората на улицата, измежду тях, а освен на екраните и в Брюксел.

„ В това отношение Борисов беше по-добър. Тези хора не вършат това “, добави още Бабикян и акцентира, че хората не желаят неистини и когато им се каже, че ще получат пари за вредите от градушката да ги получат, а не да ги лъжат. „ България е доста друга от София и тези другите обитаеми места, по този начин наречената „ друга България “. На тях София им се вижда извънредно надалеч, властта им се вижда извънредно надалеч. Тези хора даже не си приказват с бизнеса, които са тук под носа им. Нямат служащи, не могат заварчици да се намерят, какви вложения ще вкарваме “, сподели Бабикян.

Присъствието на Делян Пеевски на площада измежду протестиращите е посочило, че той е мощен.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР