Всички ученици в област Пазарджик преминават на присъствено обучение от

...
Всички ученици в област Пазарджик преминават на присъствено обучение от
Коментари Харесай

Всички ученици в област Пазарджик тръгват на училище на 21 февруари

Всички възпитаници в област Пазарджик минават на присъствено образование от 21 февруари. За заведенията отпада ограничаването за работа от 6 до 22 часа, само че потенциалът в заведенията до 50 % остава в действие.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 689
Остава възбраната за осъществяване на всеобщи събития на закрито, сподели регионалният шеф Иван Васев, съобщи БНР.

" Ние като район 4 - нашият клъстър, в който попадаме пет области, сме в така наречен втори от Националния действен проект. Всички други райони са в стадий 3 или в тъмночервената зона. Прогнозата и наклонността за идващите пет дни са, че ще остане в този стадий. Но не трябва това да ни успокоява, защото процентът на интензивните кревати резервира една наклонност по този начин, която е относително висока, на претовареност ", съобщи Васев.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 689  В Шуменско регистрират слаб интерес към имунизирането В Шуменско регистрират слаб интерес към имунизирането  Новите случаи на ковид в Черна гора са намалели с 50% Новите случаи на ковид в Черна гора са намалели с 50%  Правителството на Австрия разхлабва антиковидните ограничения на два стадия Правителството на Австрия разхлабва антиковидните ограничения на два етапа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР