Всички участници се хвърлиха да ги поздравяват за благата вест

...
Всички участници се хвърлиха да ги поздравяват за благата вест
Коментари Харесай

Най-ексцентричната двойка от Един за друг ще стават родители, осигуриха си билет за финала без игри

Всички участници се хвърлиха да ги поздравяват за богатствата новина

Една от най-интересните двойки в сантименталното риалити " Един за различен " - бургазлиите Виктория и Георги оповестиха радостната вест, че ще стават родители.

Във Вилата на любовта това бе главната тематика за диалог, откакто Жорката сподели, че не са " играли играта ", тъй като по думите му: " Влязохме двама, а излизаме трима ". 

Всички участници се хвърлиха да ги поздравяват за богатствата новина. " Всеки ден го споделям и отново ще го кажа, това е най-хубавият ден във Вилата на любовта ", споделя Кристина, хваната за ръка с обичания Артьом.

Виктория и Георги са една от най-младите двойки в тазгодишния сезон на сантименталното риалити " Един за различен ", а това значи, че те към момента не са минали през един от най-важните моменти в живота на влюбените - сватбата.

Това обаче напълно скоро ще се промени, тъй като с изключение на, че Вики е бременна, тя удостовери и че напълно скоро ще мине под венчило - през месец юни.

Викси и Георги са едни от най-колоритните участници във формата през тази година. Те са ексцентрични, само че очарователни по собствен метод, разясняват фенове. Вики и Георги си осигуриха билет за финала без игри, стана ясно нощес.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР