Всички тръпнат в очакване на Световното първенство по футбол, което

...
Всички тръпнат в очакване на Световното първенство по футбол, което
Коментари Харесай

Лицата на NOVA преди Катар 2022 - Илия Атанасов: Бразилия има предимство, но не отписвам и европейските отбори

Всички тръпнат в очакване на Световното състезание по футбол, което започва тази неделя. Ние пък продължаваме да Ви срещаме с лицата на NOVA , които ще бъдат част от екипа, който ще отразяват Мондиал 2022 в Катар.

Днес ще ви представим Илия Атанасов , който ще бъде един от коментаторите по време на Мондиала в азиатската страна. Той показа кои съгласно него са огромните любимци за спечелването на шампионата, както и на кои тимове ще симпатизира на огромния конгрес.

Кой е огромният любимец за продобиване на Световното състезание?

- Последният път, когато шампионата беше извършено в Азия, въпреки да беше в доста далечна част на този континент, първенец стана Бразилия. Със сигурност бразилците биха могли да имат някакво преимущество, само че не трябва да отписваме и европейските сформира, тъй като при тях шампионатите са в разгара на развоя си.

На кой от участниците симпатизираш?

- Естеството на работата ми ме е предиздвикало да заобичам британския футбол и надлежно няма по какъв начин да не одобрявам британския народен тим. Но поради дядо ми, на който съм кръстен и поради, това че точно той е индивидът, който ме възпламени по футбола пред толкоз доста години и неговата обич към Бразилия, постоянно изпитвам нещо особено и към този народен състав. Но по-скоро на Англия.

Цялото изявление с Илия Атанасов може да видите в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР