Всички търпим несгодите, които тази сглобка ни причинява. Но искам

...
Всички търпим несгодите, които тази сглобка ни причинява. Но искам
Коментари Харесай

Борисов: Дали е ДАНС или Пирогов, разбрахме се да няма назначение без да са съгласувани с нас


Всички поносим несгодите, които тази сглобка ни предизвиква. Но желая да кажа и че преди няколко дни в Народно събрание водача на Демократична България Христо Иванов, Асен Василев и аз излязохме обществено и казахме, че няма да се вършат назначения, които няма да бъдат съгласувани сред нас тримата. Става въпрос за всевъзможни назначения, тъй като - дали е ДАНС или Пирогов, са извънредно значими, и възбуждат публичното мнение. Тогава тримата се разбрахме върхукакво да се фокусираме - Шенген, Еврозоната, защитата, и други Излязохме обществено, оповестихме го.

Ние не сме съгласни с сходен метод и сходна промяна на шефа на Пирогов, без да имам никакви връзки със настоящия шеф на Пирогов, който даже принудително отстрани проф. Балтов, посочи Борисов.

Смяната на шефа на Пирогов е жесток акт към докторите и към всички останали. И запитвам, за какво, откакто има министър на опазването на здравето от ПП-ДБ, министри от ПП-ДБ, началник на Касата от ПП-ДБ, - какъв интерес имат да сменят шефа на Пирогов, попита Борисов.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР