Всички световни медии са изпълнени със статии за раждането на

...
Всички световни медии са изпълнени със статии за раждането на
Коментари Харесай

Астроложка и тароложка предрече още деца на Кейт и драматично бъдеще на новородения принц

Всички международни медии са изпълнени със публикации за раждането на още един правоприемник на английския трон. Каква ще бъде ориста на бебето и какво се случва в фамилията на Уилям и Кейт, споделя известната съветска астроложка и тароложка Мариана Абравитова.

" За разлика от първите две деца на монархическата двойка, които са безусловно креативен персони и в никакъв случай няма да станат политици, новороденият наследник ще има дипломатически качества. Третото дете на Уилям и Кейт има генетичните заложби на всички генерации. Той е талантлив с еластичен разум и ще се прояви недвусмислено на политическата сцена. Никога няма да стане водач на страната, само че ще играе значима роля в живота на страната. Аз бих го нарекла бъдещия сив кардинал ", съобщи ясновидката.

Що се отнася до връзките в фамилията на Кейт Мидълтън и принц Уилям, то там всичко наподобява добре. Картите демонстрират, че сега всичко е концентрирано върху децата и е подчинено на тях.

" Отношенията мъж-жена са малко замъглени, отишли са на назад във времето. Децата са станали за двойката сплотяваща концепция фикс. По-късно фамилията ще се усили с едно дете, а малко по-късно даже с още едно. Кейт е поела ролята на многодетна майка и е доста щастлива от това ", споделя медиумът.

Много хора обръщат внимание, че Кейт Мидълтън не наподобява доста добре, само че това не е изненадващо. Тя просто няма време да се възвърне. " Освен това тя не живее в фамилията по толкоз елементарен метод. Трудно е да се балансира сред брачна половинка си и фамилията му брачна половинка и в този смисъл не може да каже, че е щастлива. Кейт наподобява извършва задачата си, само че тя не я вижда ясно и даже самата тя я мистифицира, чувствайки себе си като някакъв делегат, който подарява на Обединеното кралство деца с кралска кръв ", добави Абравитова.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР