Всички страни, участващи в различни свързани спорове, включващи фирмата за

...
Всички страни, участващи в различни свързани спорове, включващи фирмата за
Коментари Харесай

Съдът изслушва страните в споровете на Web Summit, които искат бързо да приключат процеса на откриване

Всички страни, участващи в разнообразни свързани разногласия, включващи компанията за софтуерни събития на Web Summit, желаят бързо да приключат процеса на шерване на документи, тъй че делата да могат да преминат към правосъден развой, беше обявено на Върховния съд.

Г-жа Съдия Айлийн Робъртс беше осведомена в четвъртък за напредъка, реализиран по време на извънсъдебни полемики по отношение на разнообразни предварителни претенции за по-нататъшно и по-добро разкриване на информация и записи от противоположни страни.

Исканията, изброени да бъдат изслушани в продължение на три дни тази седмица, не са продължени, защото тя чу, че значително са реализирани съглашения по въпросите на комплицираните открития и предложение за изменение на отбраната на Web Summit в един от дейности.

Бърнард Дънлийви, старши консултант на Web Summit, нейният някогашен основен изпълнителен шеф Пади Косгрейв и неговото комерсиално сдружение Proto Roto, споделиха, че упоритостта на всички, участващи в процеса на разкриване, е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР