Всички снимки Имайки предвид колко дълго продължава спасителната операция и

...
Всички снимки Имайки предвид колко дълго продължава спасителната операция и
Коментари Харесай

Шестимата изчезнали след рухването на моста в Балтимор бяха обявени за загинали

Всички фотоси

Имайки поради какъв брой дълго продължава избавителната интервенция и температурата на водата, " не считаме, че ще намерим който и да било от тези хора жив ", съобщи контраадмирал Шанън Гилрет.

Заради ниската температура на водата и подводните течения са спрени акциите на водолазите. Издирването ще продължи единствено над вода благодарение на плавателни съдове.

Най-малко двама души бяха извадени през вчерашния ден от водата. Претърсване със сонар е открило, че има коли на дълбочина от към 15 метра. Вчера температурата на водата е била към 8 градуса по Целзий.

Снимка: БТА/АР

По време на злополуката на моста е имало служащи, които са ремонтирали пътното платно. Не е ясно обаче какъв брой тъкмо са били те. Бреговата защита заяви, че знае за шестима изчезнали.

Снимка: БТА/АР

Стоманеният мост " Франсис Скот Кий " над река Патапско, в който през вчерашния ден се блъсна товарният транспортен съд и който вследствие на това рухна, е открит е през 1977 година след 5 години строителство и е дължина 2,6 километра. Годишно по него минават 11,3 милиона транспортни средства, показва ръководството за превоз на щата Мериленд.

Снимка: БТА/АР

Мостът ги води на междущатска автомагистрала 695, която заобикаля Балтимор. Под него минават кораби от и за пристанището в Балтимор.

Снимка: БТА/АР

Екипажът на плавателния съд е подал сигнал за злополучие секунди преди той да се удари в моста в Балтимор, което разрешило на управляващите да лимитират автомобилния трафик по моста, съобщи губернаторът на щата Мериленд. 

Снимка: БТА/АР

По думите на Уес Мур контейнеровозът е имал проблем с електрическото зареждане, съобщи Франс прес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР