Всички смятаме, че сме спокойни, тихи и спокойни спящи -

...
Всички смятаме, че сме спокойни, тихи и спокойни спящи -
Коментари Харесай

Тестът за съня разкрива какъв тип спящ човек сте - от егоист до миролюбив

Всички считаме, че сме спокойни, тихи и спокойни спящи - само че когато спите в леглото до някой различен, той ще бъде първите, които ще ви кажат дали хъркате, търкаляте се и даже бъркате в завивката.

Проучване на 2000 възрастни в Обединеното кралство, извършено от експерти по домашни артикули DUSK, разкри, че цели 68% от британците считат, че спят по-късно на някой, който е „ досадно латентен “. Но този скучен латентен в действителност вие ли сте?

Според британците хъркането е най-разочароващият табиет за спане, като 67% го считат за неприятно, когато споделят леглото с някого. Други неща, които нервират хората, включват кражба на корици (50%), хвърляне и въртене (47%), спане на включена светлина (43%) и говорене насън (34%).

Въпреки че 68% от британците имат вяра, че индивидът, с който разделят едно легло, има досадни привички за сън, единствено 24% в действителност се считат за досадни спящи. Благодарение на викторината на DUSK обаче можете да разберете какъв вид спителки сте в действителност.

Джейд Крукс, тъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР