Всички сме виждали как във филмите, мъртъв човек се събужда

...
Всички сме виждали как във филмите, мъртъв човек се събужда
Коментари Харесай

10 случая на хора, които се събуждат по време на собствените си погребения

Всички сме виждали по какъв начин във филмите, мъртъв човек се разсънва на личното си заравяне или в моргата, само че знаете ли, че в действителност се случват сходни истории и в действителният живот и през днешния ден ще се убедите в това.

1. Брайтън Дама Занте

Трудно е даже да си представим какво претърпяват хората, пред които умрелият човек безусловно възкръсва на личното си заравяне. Този случай се е случил в град Кверов в Зимбабве,  преди няколко години 34-годишният мъж на име Брайтън е приет за мъртъв от лекарите, повода за неговата гибел е била продължителна болест, която е унищожила мъжът. Погребението на Брайтън е било проведено, хората са се събрали към ковчега му, всеки е почнал да се сбогува с него, и в един миг виждат, че той е почнал да се движи, хората не са съумели да повярват на очите си, всички хора от боязън са се разпръснали в разнообразни направления, мислейки че господин Брайтън е възкръснал. Когато близките са се успокоили от случилият се потрес са разбрали какво се случва и са се успокоили. Роднините неотложно водят Брайтън в локалната болница, където го свързват с уред за изкуствено поддържане на живота, най-изненадващото е, че след 2 дни Брайтън е изписан и изпратен вкъщи. Не знам дали би трябвало да се опасяваме от подобен твърдоглав човек.

2. Фагиля Мухаметзянова

Преди към 10 години 49-годишната жена на име Фагиля Мухаметзянова стана известна в целият свят, когато се разсъни на личното си заравяне, лекарите неправилно са декларирали гибелта й, след което роднините започнаха да се приготвят за погребението й. В деня на погребението всички родственици на Фагил бяха доста разтроени, скърбяха и се сбогуваха с нея, околните плачейки споделяха най-ценните си моменти които са прекарали дружно, и внезапно се случва нещо ужасно, Фагил се разсънва и разбирайки къде се намира тя стартира да крещи с цел да не я погребат жива, и за благополучие това не се е случило. Жената незабавно е изпратена в болничното заведение. За страдание, сърцето на дамата не устоя на огромното напрежение, и 12 минути откакто докторите са се опитвали да възстановяват положението й в болничното заведение - тя почива. Роднините са били доста ядосани на лекарите, и те са твърдели, че в случай че лекарите са били по-бързи в този момент Фагиля щеше да е жива.

3. Херв Негеро.
Жител на Етиопия, Херв Негеро е бил тежко болен, тъй че гибелта на мъжа не е изненадала нито родственици, нито пък и лекарите. По време на погребението когато неговите другари и родственици са се сбогували с него, внезапно те чуват необичайно почукване отвътре на ковчега. Гостите на погребалната гала се разпръскват ужасени от чутото и видяното, а най-смелите отворят ковчега и всички са изпаднали в потрес. Оказва се, че мъжът е възкръснал преди няколко часа, той е бил толкоз слаб, че е нямал дори мощ да вика. Погребалната гала незабавно се е трансформирала в празник. Експертите допуснаха, че негърът просто е бил в кома, която лекарите не са могли да разпознаят, той е имал шанс, че се е събудил в точния момент, само че за жалост Херв Негеро не е живял толкоз дълго, два месеца след чудното възкресение той е умрял.

4. Малик
55 годишният Малик е работил като пастир в щата Одеша в източна Индия, откакто не се е върнал у дома, те са почнали да го търсят на местата където той нормално е ходил с козите си, и откриват Малик в безсъзнание,  той е бил имобилен, роднините незабавно одобряват обстоятелството, че той е умрял, те изкопават гроб и провеждат заравяне, още на погребението един от присъстващите е забелязал, че Малик едвам незабележимо е поклащал глава, той е почнал да обсипва със мощни псувни, хората които са го погребвали и незабавно по-късно церемонията се прекъсва. Малик е изваден гроба и незабавно е изпратен в болничното заведение, след което лекарите откриват, че мъжът е имал мощна тресчица и поради нея, той е изгубил схващане, карайки всички да мислят, че той е умрял.

Понякога хората се разсънват навръх погребението си, а от време на време възкръсват даже преди да се стигне до погребението, изгледайте клипа до края и вие ще узнаете такива истории.

5. ЛИ СЮФЕН

Човек влиза в кухнята и вижда своята умряла брачна половинка да готви чорба и да подготвя умерено вечеря. Вероятно в случай че някой от вас види сходна сцена ще бъде на ръба на инфаркт. Това е история почтена за филм на ужасите, и тъкмо подобен сюжети се е случил в Китай. 95 годишната китайка Ли Сюфен е умряла и е била 6 дни в ковчега си откакто е била открита сякаш мъртва в стаята си. Членовете на фамилията са предположили, че това е смъртоносна контузия на главата, за тях е било ясно, че тя към този момент е в другият свят, след което са почнали да възнамеряват погребението й, те са поканили другари и близки родственици, и сега в който са щели да стартират да я погребват, виждат че ковчега е леко прикрехнат, откакто поглеждат вътре в ковчега, виждат, че там няма никой, роднините са изпаднали в потрес и са се втурнали в търсене на Ли Сюфен, и са я намерили в кухнята да готви чорба, Сюфен е споделила,,Аз спах доста дълго време, по-късно се разсъниха и бях доста гладна по тази причина пристигнах в кухнята с цел да си подготвя нещо "   Как бихте реагирали след подобен отговор, при изискване, че всички близки нейни родственици и другари към този момент са се смирили с обстоятелството, че тя е умряла. Когато лекарите са почнали да изследват положението й станало ясно, че тя е претърпяла изкуствена гибел.

6. Людмила Стеблевская

Случаят с Людмила Стеблевская е неповторим, тъй като тази жена е от Русия и два пъти е съумяла да изплаши своите родственици връщайки се от другият свят. През 2011 година Людмила е била откарана в районната клинична болница в Томск, след утежняване на положението й, където е прекарала няколко дни, след известно време дъщерята на Людмила - Анастасия е звъннала с цел да се поинтересува от положението й, и лекарите са й съобщили тъжната новина, че майка й е умряла, изпадайки в горест и меланхолия, Анастасия е почнала да възнамерява погребението на майка си и да се обажда на близки родственици, само че както се оказва тя е избързала с погребението, когато са пристигнали да вземат трупът й от моргата Людмила е повтаряла името на щерка си, след което се оказва, че тя не е мъртва, Людмила е лежала 3 дни в ледено студената морга и най-после излиза жива, само че това не е всичко през 2012 година Людмила, която е имала дълга история и съществени сърдечни проблеми, още веднъж е откарана в болничното заведение, където лекарите още веднъж са я установили че тя е умряла, само че още веднъж са сбъркали, дамата е пристигнала на себе си няколко часа след случая. Тя е станала доста известна в интернет, след което са почнали да я назовават безсмъртната Баба Люси.

7. Тони Яхле.

Тони Яхле е бил монтьор и по неотложност е откаран в болница на сутринта на 4 август през 2013 година откакто брачната половинка му вижда, че дишането му звучи необичайно, той остава в устойчиво положение няколко часа до късно вечерта, когато сърцето му ненадейно стопира. Опитите на лекарите да го съживят не са сполучливи и след 45 минути лекарите го афишират за мъртъв, отказвайки да одобри тази вест 17 годишният му наследник на име Лорънс, прониква късно през вечерта в болничното заведение и стартира да крещи по коридора,,Татко, ти няма да починеш през днешния ден " съвпадане или не, само че след няколко часа Яхлин стартира да демонстрира признаци на живот, сърцето му още веднъж стартира да бие и се възвръща, лекарите осъзнавайки, че няма потребност да губят време възобновяват процедурите за реанимация и след няколко минути автомеханикът възкръсна, по всички критерии той е изглеждал в безусловно здравословно положение, в продължение на няколко дни, Тони бива деликатно наблюдаван и проучен и след известно време го изписват. След случая индивидът се е върнал на работа като  стоманен човек.

8. Карлос Камехо

През 2007 гражданин на Венецуела, Карлос Камион Ход, влиза в морга, след съществено пътно произшествие, лекарите пристигайки на мястото на случая, незабавно преценят, че мъжът е умрял от сериозната контузия. Паталозите са били на път да стартират аутопсия, когато внезапно една от раните на Карлос, която е била на лицето му е почнала да кърви, лекарите започвайки да шият раната му виждат нещо доста необичайно,  което ще ви шокира, Карлос е почнал да прави обикновени придвижвания и най-после си е отворил очите и се опитал да се изправи, лекарите неправилно установяваха гибелта на мъжа, през цялото това време той е бил просто в безсъзнание, за благополучие той бързо се е възстановил след случая, като спомен от тази злополука на него му остава удостоверението за личната му гибел, която на драго сърце показва пред публицистите.

9. Мисс Селвестрино

60 годишната Мисс Селестино попада в болница, след което положението й се утежнява и докторите установяват, че е умряла вследствие на сериозна белодробна зараза. Докторите я водят в моргата, там тя е стояла цели 2 часа. Дъщеря й Разом Дело незабавно е отишла в болничното заведение с цел да прегърне  за финален път майка си, и е усетила, че тя към момента диша, тя е споделила с лекарите, че майка й към момента е жива, лекарите са решили, че тя се майтапи, Разом е почнала да крещи мощно и е почнала да прави кавги, след което докторите са изкарали нея от моргата и са я свързали към уред за изкуствено поддържане на живота в интензивното поделение, и са стигнали до умозаключение, че старата дамата е била към момента жива. Шокиращо нали?

10. Шей Бредли.

През 2019 година в Ирландия на погребението на един от ветераните на ирландската ярмия Шей Бредли. Близките на Шей са се събрали на церемонията с цел да го изпратят в последното му пътешестване, и внезапно се чува блъскане по ковчега и странни звуци идващи от него,,Пуснете ме, къде съм по дяволите, тук е доста мрачно? " Настроението на присъстващите незабавно се е трансформирало и са почнали да се смеят и усмихват. Това видео е друго от предходните, тъй като Шей не възкръсва по време на погребението, както се оказва, ветеранът е знаел, че ще почине и авансово е записал подобен апел на диктофон с цел да развесели присъстващите в деня на скръбта. Когато всички са пристигнали да се сбогуват с него, той излиза с такава палавщина пред тях. От една страна тъжно, а от друга радостно и занимателно.

Напишете долу в мненията, какво мислите за видеоклипа. Ще се веселя да чуя вашето мнение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР