Всички сме участници в движението – и като пешеходци, и

...
Всички сме участници в движението – и като пешеходци, и
Коментари Харесай

Кметът Здравко Димитров приветства участниците в осмата годишна конференция „Безопасна пътна инфраструктура“

„ Всички сме участници в придвижването – и като пешеходци, и като водачи, по тази причина всички имаме отговорности, освен страната “, сподели градоначалникът в своето одобрение и даде образец с Асеновградско шосе, на което до скоро се случваха поредност от пътни произшествия преди той да издейства в плана да бъдат планувани кръгови кръстовища, осветяване, местни платна.

Кметът показа и още дин проблем на Пловдив, обвързван с ежемесечния трафик от 6 млн. автомобила, които основават предпоставки за тапи, замърсяване на въздуха, закъснения за работа.

„ Всичко това е предизвикателство. Аз и моят екип сме се заели да решим тези проблеми, работим в тясно съдействие с органите на реда, ще им спомагаме и със закупуване на видеорегистратори “, сподели още той.

Двудневният конгрес „ Безопасна пътна инфраструктура “ се провежда от Българска браншова организация „ Пътна сигурност “ и за поредна година събира ръководители и специалисти, свързани със строителния развой и осгуряване на сигурността на придвижването по пътищата. Приветствие насочи и основният прокурор Иван Гешев.

На откриването участваха още заместник—кметът Тодор Чонов и ръководителят на общинския съвет в Пловдив инж. Александър Държиков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР