Всички сме родени, за да бъдем уверени, щастливи и да

...
Всички сме родени, за да бъдем уверени, щастливи и да
Коментари Харесай

Време за четене: как да постигнем трайна промяна чрез силата на хипнозата

Всички сме родени, с цел да бъдем уверени, щастливи и да съумяваме. Ако не се чувствате по този начин сега, време е да поемете по нов път. Ричард Бандлър ще промени живота ви със мощните си практики и ще ви даде свободата да разгърнете цялостния си капацитет с книгата „ Трансформация “ .

Световноизвестният Ричард Бандлър, съосновател на невро-лингвистичното програмиране (НЛП), е оказал помощ на милиони хора по света да преобърнат живота си и да реализират триумфи във всяка своя активност .

 книга Locus Books

В тази невероятна книга, считана за делото на живота му, той показва всички настоящи практики и извършения, които създава през последните 37 години, с цел да помогне на хората да трансформират живота си . Той изяснява и по какъв начин е създал и усъвършенствал своите техники и за какво те работят.

С дълготраен опит в практическата и клинична хипнотерапия , по време на който е лекувал всичко - от уплахи до шизофрения, Бандлър, най-големият хипнотизатор в света, отхвърля стандартната психотерапия в интерес на невро-лингвистичното програмиране, вкоренено в присъщата на индивида дарба за учене и връзка .

Според Бандлър положенията на транс са жизненоважни за човешкия опит феномени, изключително при повтарящото се държание: „ до една или друга степен, всичко е хипноза… хората изпадат в транс на работа, в връзките си, до момента в който карат... “. Бандлър дава редица практични, медитативни тактики за насърчаване на качества за самооценяване и препрограмиране на разрушителни модели , добавяйки голям брой свежи анекдоти и странични гледни точки.

View this post on Instagram
A post shared by NLP Life (@nlplifetraining) on Jun 1, 2020 at 7:02am PDT

„ Години наред всеки, който искаше да се учи непосредствено от Ричард Бандлър, имаше два разновидността: да заплати стотици или даже хиляди долари, с цел да посети образование онлайн, или да се задоволи с материали от книгите му, които въпреки и отлични, бяха отдалечени от най-авангардното в региона с 10 до трийсет години. С „ Транс-формация “ върхът най-сетне е доближат и той е по-висок от всеки път! “ - Майкъл Нийл

„ Тази книга ще ви заинтригува единствено в случай че желаете повече благополучие, безграничен триумф, цялостна независимост и бездънен вътрешен мир. Ако не, значи не е за вас. “ – Д-р Робърт Холдън

 книга Locus Books
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР